Obavijesti

Viral

Komentari 82

'Divlje cure' otišle u samostan: 'Nedostaje nam alkohol i seks'

'Divlje cure' otišle u samostan: 'Nedostaje nam alkohol i seks'
5

Televizijska mreža Channel 5 uskoro počinje s emitiranjem showa u kojemu će pet razuzdanih djevojaka pokušati živjeti s redovnicama samostana Svetog srca u Norfolku

VIDEO

One ne mogu bez svojih mobitela i selfieja, zabavljaju se šest dana u tjednu od čega pamte samo tri i vole seks - pa što onda rade u samostanu?

Televizijska mreža Channel 5 uskoro počinje s emitiranjem showa 'Bad Habit, Holy Orders' u kojemu će pet razuzdanih djevojaka pokušati živjeti s redovnicama samostana Svetog srca u Norfolku.

Plesačica Rebecca (19), model za donje rublje Gabbi (20), plesačica Tyla (22), hostesa Sarah (19) i plesačica Paige (23) u svoj novi dom stigle su s punim koferima oskudnih krpica i čipkastog donjeg rublja koje je zgrozilo časne sestre.

- Dvije od njih pet odjenule su haljine kakve se sada nose. Ne bih željela da takve lutaju oko samostana. Pomislila sam 'Oh Bože' kada sam ih vidjela - kazala je jedna časnih sestara. No nije samo odjeća ono što ih je šokiralo. 

Već nakon drugog tjedna boravka u samostanu djevojkama su počeli nedostajati seks i alkohol pa im igranje društvenih igara i rješavanje križaljki sa sestrama nije zadovoljavajuća zabava.

U samostanu je prva molitva u kapelici već u 7.15 sati, a svjetla se gase točno u 22 sata. Alkohol je zabranjen, osim u vrlo posebnim prilikama, seks ne dolazi u obzir, a na raspolaganju im je i mjesečni džeparac od 25 funti. Sestre ga, kažu, troše na čaj, kavu ili vruću čokoladu.

Razuzdana Sarah ubrzo po dolasku u samostan pokušava 'prokrijumčariti' bocu vodke no sestre su bocu pronašle i sadržaj izlile u zahod. Ipak, da pokažu dobru volju, djevojke su jednu večer pustile da izađu u obližnji pub. Djevojke sudjeluju u čišćenju, pomažu u staračkom domu i malo pomalo počinju mijenjati navike...

Ovo je prvi puta da samostan otvara svoja vrata ovakvom eksperimentu, a pregovori između Channel 5 i katoličke Crkve o snimanju trajali su gotovo godinu dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju