Obavijesti

Viral

Komentari 366

Dječak (5) pamti smrt: Bio sam crnkinja, stradao sam u požaru

Majka jednog petogodišnjaka tvrdi da se on sjeća svojeg prošlog života. On kaže da je u njemu bio Afroamerikanka koja je umrla nakon što je skočila sa zgrade...

VIDEO

Luke Ruehlman iz Cincinnatija u Ohiju naizgled je sasvim normalan petogodišnjak . No, njegova je majka Erika čvrsto uvjerena da se on prisjeća svojeg prošlog života u kojemu je umro nakon skoka iz plamteće zgrade 1993. godine.

Iako mu roditelji nikada nisu pričali o reinkarnaciji, Luke je, čim je progovorio, počeo opisivati svoj prošli život. Sve je počelo tako što je sve stvari nazivao ' Pam ' i doslovno je bio opsjednut tim imenom.

- Govorio je kako je, kad je bio djevojčica, imao crnu kosu i  naušnice nalik mojima, izjavila je njegova majka za Fox8 .

'Bog me gurnuo natrag i probudio sam se kao beba'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada ga je Erika počela ispitivati o Pam, Luke joj je objasnio da je on bio Pam te kako se vrlo jasno sjeća procesa reinkarnacije usred kojeg je 'gurnut natrag' na zemlju te nanovo rođen.

- Nakon što sam umro, otišao sam u nebesa i vidio sam Boga. On me je gurnuo natrag i kada sam se probudio bio sam beba i vi ste me nazvali novim imenom 'Luke', objasnio je dječak majci, prenosi DailyMail .

Lukeova majka

Erika tvrdi da je Luke svoju priču ispričao kroz činjenice koje nikako nije mogao saznati sam. Otkrio joj je, između ostaloga, i da je živio u Chicagu. Erika je sada raspolagala s tri činjenice - njegovim imenom, uzrokom smrti i mjestom stanovanja.

Bacila se na istraživanje i našla snimku vijesti iz 1993. godine. Jedan od priloga bio je posvećen požaru u hotelu 'Paxton' s kojeg je skočila žena Pamela Robinson i u kojem je umrlo ukupno 19 ljudi.

VIDEO

Za dječaka se u međuvremenu zainteresirao i producent televizijske emisije o paranormalnim pojavama. U njoj su pred dječaka stavili nekoliko fotografija Afroamerikanki u 30-im godinama, a Luke je bez zadrške pokazao na sliku Pamele i rekao da je to žena koja je on bio u prošlom životu.

Erika je na kraju uspjela doći i do obitelji poginule Pamele te su zajedno zaključili da su imali neobično mnogo zajedničkih karakteristika i interesa.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 366
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...