Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječak (7): 'Možete li čestitku za mog tatu dostaviti u raj?'

None Foto: Facebook

Budi siguran da je ovo važno pismo isporučeno. Naš prioritet je dostaviti poštu naših korisnika sigurno. Znam da ti je ovo pismo važno. Nastavit ćemo sigurno dostavljati pošiljke u raj, piše u odgovoru pošte

Dječak Jase (7) iz Britanije i njegova sestra izgubili su oca u prometnoj nesreći prije četiri godine. Iako ga i dalje čuvaju u srcu i uspomenama, dječak mu je ove godine odlučio poslati rođendansku čestitku u raj. 

Na kuvertu je napisao: "Gospodine poštaru, možete li ovo dostaviti u raj mom tati za rođendan? Hvala." 

Majka dječaka Teri Copland ostala je dirnuta kada je Jase dobio odgovor iz pošte. 

- Dragi Jase, dok smo dostavljali tvoju pošiljku, naišli smo na neke probleme. Htjeli smo iskoristiti ovu priliku da ti kažemo da smo uspješno dostavili pismo tvojem tati u raju. Bilo je teško jer smo na putu do raja morali izbjegavati zvijezde i druge objekte u galaksiji - napisao je djelatnik britanske pošte Sean Milligan. 

- Budi siguran da je ovo važno pismo isporučeno. Naš prioritet je dostaviti poštu naših korisnika sigurno. Znam da ti je ovo pismo važno. Nastavit ćemo sigurno dostavljati pošiljke u raj - stoji u pismu. 

Majka dječaka na Facebooku je podijelila pismo svoga sina i odgovor te poručila da je iznimno zahvalna djelatnicima pošte na tome. 

- Ne mogu vam opisati koliko njemu znači da je tata dobio čestitku. Vratili ste moju vjeru u ljude i humanost. Iznimno smo zahvalni - napisala je. 

Komentari (40)
  • ...a ja svoju preporučenu poslao iz Zagreba u Sisak i oni je izgubili !

    30. 11. 2018,   20:22
  • eto suze na oko

    2. 12. 2018,   08:27
  • Kod nas bi te postar odfakao na najjače... Lijepa gesta, nije puno potrebno da bi bio čovjek

    1. 12. 2018,   01:22