Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djeci je dao imena nacističkih vođa, sad im mijenja i prezime

Isidore Heath Campbell iz New Jerseya veliki je poklonik Adolfa Hitlera. Toliki da je po njemu nazvao sina, a kćer po njegovoj voljenoj Evi Braun. Sada nose i Hitlerovo prezime

Vrhovni sudac odobrio je zahtjev Isidorea Heatha Campbella za promjenom prezimena. Nakon što je sina nazvao Adolf, a kćer Eva Braun, sada će zahvaljujući ocu, samoprozvanom nacistu, djeca dobiti i prezime Hitler.

- Dobio sam ime heroja - rekao je Campbell nakon što mu je sudac Vrhovnog suda Michael O'Neill odobrio zahtjev za promjenom prezimena.

Osim grozota Drugog svjetskog rata, kaže Campbell, Hitler je bio heroj zato što je spasio Njemačku, podigao ekonomiju, izgradio ceste, omogućio više posla, brinuo je o njemačkom narodu. Zanimljivo, moderni Hitler za njega je Trump koji brine o narodu.

- Jedino Trump uvažava mišljenje naroda Amerike, ostali su samo sjedili u uredu i punili džepove novcem - kaže Campbell. 

Zbog djece, Adolfa Hitlera i Eve Braun, godinama je već na meti socijalne službe. Na sudu u New Jerseyu 2009. bilo je prvo saslušanje u kojem su roditeljima htjeli oduzeti djecu, Adolfa Hitlera Campbella, Joyce Lynne Aryan Nation Campbell i Honszelynn Jeannie Campbell.

Pažnju su privukli prvi put 2008. kada im je supermarket odbio napraviti rođendanski tortu za 3-godišnjeg sina s natpisom 'Sretan rođendan Adolf Hitler', a kasnije su bili glavni protagonisti dokumentarca 'Upoznajte Hitlere'.

Komentari (85)
  • Pa hajde dobro, svaka budala ima svoje veselje a i ljep je na hitlera.

    28. 3. 2017,   20:23
  • prvo toga časnog suca na psihijatriju,zatim oca,a potom jadnu djecu da ih se pokuša nekako spasiti.

    28. 3. 2017,   19:06
  • P. s. Sa takvim zubima -sigurno ga Hitler nebi primio u svoju elitnu jedinicu!

    28. 3. 2017,   20:28