Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojke su sve manje raspoložene za seksi igrice

None Foto: 24sata/ilustracija

Cure, zamislite vašeg partnera kako bez majice leži na krevetu i gleda film. Što bi većina vas učinila? Bacili biste se na njega ili ne?

Ako možemo vjerovati novom istraživanju, većina žena bi mu se pridružila u gledanju televizije ili bi posegnula za novom knjigom. Anketa otkriva da čak 40% žena u takvoj situaciji želi čitati knjigu. Prema istraživanju internetske stranice mydeco.com samo će sitnih osam posto žena odlučiti uzeti stvar u svoje ruke i skočiti na polugolog muškarca svojih snova.
- Problem je što većina nije stvorila okruženje pogodno za razvijanje strasti - kaže psihologinja Linda Papadopoulus. Za strast žene trebaju novo seksi rublje i moraju promijeniti ponašanje te odnos prema partneru.
- U istraživanju smo saznali da su ljudi prezauzeti poslom, djecom i kućom. Seks im više nije važan čimbenik u životu. Nitko se ne trudi zavesti partnera te očekuju da se seks dogodi sam od sebe. To se neće dogoditi ukoliko se ne potrudite - priča Linda. Dodala je kako je važno u spavaćoj sobi stvoriti seksi atmosferu. Ona predlaže svilenu posteljinu, vodeni krevet, puno crvene boje i svijeće koje stvaraju romantičan ugođaj, ali i prikrivaju nedostatke. Sve to dati će na znanje vašem partneru kako se trudite oko seksualnog života i da ste spremni na seks. Linda predlaže i da spavaću sobu koristite samo za spavanje i seks. Izbacite iz nje sve što vas može omesti. Poput televizora, kompjutera ili telefona. I još nešto za oba spola. Nemojte jesti prije odlaska u 'sobu strasti'.

Komentari (3)
  • i izbacite djecu van,skupa s tv.i ostalim stvarima....

    20. 3. 2008,   13:04
  • kako koja

    20. 3. 2008,   22:12
  • sad sam bas donesel 2 para kobasic u krevet

    20. 3. 2008,   23:34