Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobitnica Milka: Dacia Dusteru se najviše razveselio moj unuk

None Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Umirovljenica iz Rijeke na primopredaju je stigla s unukom. Novog Dacia Dustera će, kaže, sigurno zadržati, a vozit će ga njezina kći koja ima vozački, ali ne i automobil

Ne znam što bih rekla osim hvala redakciji 24sata koja organizira nagradne igre. Osjećaj je neopisiv, rekla je Milka Perica (64) koja je u travnju osvojila Dacia Duster.

Umirovljenica je slala kupone, a njezinu kuvertu izvukao je Igor Drvenkar, frontmen benda GEA. Na primopredaju je stigla s unukom, koji se jako veseli novom automobilu.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

- Rekao mi je: ‘Baka, ne možete ići bez mene’. Naravno da sam pristala da mi bude podrška na primopredaji - rekla je Milka Perica iz Rijeke. Automobil će zadržati, a vozit će ga njezina kći koja ima vozački, ali ne i automobil. Dodala je kako joj se sviđa boja automobila.

OD PETKA, 8.3. Sakupljaj kupone iz 24sata pa osvoji fantastični Dacia Duster

- Nemam prigovora, naravno - govorila je kroz smijeh sretna dobitnica. Godinama šalje kupone, a ovo joj je prva nagrada. Svoje omiljene novine, 24sata, kupuje svaki dan. Ističe kako će u subotu slati kupon za 50.000 kuna.

- Igramo se dalje. Sad ću staviti na ime svog unuka - rekla je Milka.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Umirovljenica iz Rijeke bila je šokirana kada smo je u travnju nazvali i rekli kako je postala vlasnica novog automobila.

- Dobro da se nisam srušila kad ste me nazvali. Imam 23 godine star automobil, još je i pokvaren - izjavila je tada

Komentiraj, znaš da želiš!