Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobitnik Zlatko: Uzbuđen sam, 50.000 kn je savršena nagrada

None Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zlatko Kudelić osvojio je 50.000 kn na American Express kartici PBZ-a, a bon na Croduxu dobili su Štefica Čop Bevanda, Marica Mavrić i Maria Vodeničar

U jedinstvenoj nagradnoj igri povodom 5000. broja čitatelj Zlatko Kudelić (57) osvojio je čak 50.000 kuna na American Express kartici PBZ-a. Za odličnu nagradu bio je potreban samo jedan kupon i malo sreće.

- Osvojio sam nekoliko sitnih nagrada u životu, ali ovo je najveća. Presretan sam i prezadovoljan. Novac će mi dobro doći - govori Zlatko iz Zlatara. 

Sa samo jednim kuponom iz 24sata bon od 1000 kuna u nagradnoj igri "Natoči na Croduxu" osvojila je čitateljica Štefica Čop Bevanda (80) iz Velike pored Požege. Otkrila nam je kako joj je bon na Croduxu prva nagrada u životu.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Nikad ništa nisam dobila, a stalno igram. Šaljem kupone i igram loto. Baš ste me razveselili - rekla je. Pretplatnica je od, kako kaže, prvih brojeva 24sata te svoje omiljene novine prolista svakodnevno. Voli čitati sav sadržaj, a obožava rješavati križaljke. Bon od 1000 kuna na Croduxu prva je nagrada i Marici Mavrić (56).

- Hvala vam, napokon sam i ja nešto dobila. Ipak, nagradu ću vjerojatno pokloniti - kaže Zagrepčanka. Svako jutro prolista 24sata i rješava križaljke.

- To mi je omiljena zanimacija. Naravno da i pročitam novine, u 24sata se može pronaći ponešto za svakoga - govori Marica. Bon u u nagradnoj igri "Natoči na Croduxu" osvojila je i Maria Vodeničar (28) iz Viškova.

Komentiraj, znaš da želiš!