Obavijesti

Viral

Komentari 95

Dogovorila je seks preko neta, u krevetu je dočekao - svekar!

Dogovorila je seks preko neta, u krevetu je  dočekao - svekar!
1

Da bi ionako neugodna situacija po par željan izvanbračnog seksa bila tim gora, za spoj je doznao njezin muž, odnosno njegov sin, te je oboje poslao ravno u bolnicu...

VIDEO

Kineskinja (28) iz grada Mulinga zaželjela se malo izvanbračnih aktivnosti i potražila partnera na internetu, međutim ono što je uslijedilo nije mogla zamisliti niti u najgoroj mori. 

Muškarac željan seksa koji ju je dočekao na sastanku, dogovorenom pod nadimcima i uz lažne fotografije, bio je glavom i bradom njezin svekar Wang Pai (57)!

No, kamo sreće po sve da je tu stalo. Wangov sin, Da Jun, pronašao je inkriminirajuće tekstualne poruke, te je pošao za suprugom u hotel kako bi napravio skandal.

Kada je ugledao ionako šokirani par, ženi je izbio tri zuba, a ocu zadao ozljede glave zbog kojih je završio u bolnici, piše China Smack.

- Teško je reći tko je bio u većem šoku kada sam otvorio hotelska vrata, snaha ili ja. Odmah se okrenula i potrčala, ali je naletjela na moga sina - izjavio je Wang Pai, koji bijesnome 'djetetu', inače vozaču kamiona, nije stigao objasniti da njegovu majku nije namjerno planirao prevariti s njegovom ženom.

Naime, svekar se na internetu predstavio kao udovac i direktor tvrtke uz fotografiju prijatelja iz vojske, dok je ona napisala da njezin suprug služi petogodišnju zatvorsku kaznu i priložila sliku prijateljice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.