Obavijesti

Viral

Komentari 38

Došla u posjet dečku, a on joj poslao poruku: 'Nasamarena si'

Došla u posjet dečku, a on joj poslao poruku: 'Nasamarena si'
1

Britanka Sophie (24) zaljubila se u Jessea (21) na ljetovanju u Barceloni. Kad ga je došla posjetiti u Amsterdam, on se nije pojavio, već joj je samo poslao poruku. Jesse kaže da je sve to izmišljotina...

VIDEO

Britansku studenticu brutalno je nasamario mladić za kojeg je mislila da ju voli. Sophie Stevenson (24) na ljetovanju u Barceloni upoznala je Nizozemca Jessea Matemana (21).

Zbližili su se u vrijeme terorističkog napada u kojem je, u kolovozu u središtu grada, ubijeno 13 ljudi. Kako Sophie tvrdi, spavali su zajedno, a kad su se vratili kućama nastavili su se dopisivati.

 

Sightseeing yesterday #sadradafamilia #bikelife #beautiful

Objavu dijeli Sophie Stevenson (@sophie.stevenson22)

Kad se prijavila u hotel, Jesse joj je poslao okrutnu poruku u kojoj je pisalo: 'Nasamarena si', a uz to je dodao dva emotikona svinja. Riječ je o šali koju su muškarci nazvali 'pulling a pig' ili u slobodnom prijevodu 'nasvinjiti nekoga', a dolazi od engleske riječi za svinju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Finally took the plunge and had my lips done thankyou @meganrowleyyyx @mamma_chrissy_xxx 💋💋💋 I love them!!

A post shared by Sophie Stevenson (@sophie.stevenson22) on

Nakon izmijenjenih poruka, blokirao ju je na društvenim mrežama, a Sophie se već iduće jutro vratila kući.

- Dogovorili smo se da ćemo se naći u Amsterdamu. Čuli smo se prije mog leta iz Manchestera, no on je nakon toga nestao. Zvala sam ga 'milijun puta', no nije se javljao. Čekala sam ga na aerodromu dva sata i - ništa, ispričala je Sophie, a priču je prenio Daily Mail.

- Bila sam sama i bespomoćna u stranoj državi i željela propasti u zemlju. Na greškama se uči, a ja ovo dijelim sa svima tako da im se ne dogodi isto što i meni, zaključila je Sophie, koja se očito zaljubila u pogrešnog mladića.

 

Evening in the garden with drinks 😁😋 #summerhasbegun

Objavu dijeli Sophie Stevenson (@sophie.stevenson22)

- Ne znam za tu igru 'sa svinjama' niti je itko u mom okruženju čuo za to. Upoznao sam Sophie u Barceloni, to je istina, ali nisam se zaljubio u nju niti s njom spavao. Sa Sophie nakon Barcelone više nisam komunicirao, tvrdi Jesse.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.
Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...