Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Došli popraviti rupu na cesti: 'Pa to je tunel, vodi u banku...'

U uski prolaz poslali su policijskog psa. Pronašli su samo jedan generator i nekoliko električnih kablova. Specijalni agent Michael D. Leverock je rekao da je promjer rupe oko pola metra...

Cestovni radnici u Floridi iznenadili su se kad su saznali da je rupa koja se nedavno pojavila na cesti zapravo tajni tunel koji vodi do banke. Federalni agenti kažu da je tunel dug 45 metara i da vodi nedaleko od banke. Premda tunel nije iskopan do kraja i ne vodi direktno u zgradu, policijski službenici su zaključili da radi o pokušaju pljačke.

Ovaj 'filmski' pokušaj završio je neslavno jer su istražitelji zapečatili rupu. U uski prolaz poslali su policijskog psa. Pronašli su samo blatnjave čizme, jedan generator, nekoliko električnih kablova i alat. Specijalni agent Michael D. Leverock je rekao da je promjer rupe oko pola metra.

Foto: FBI

- Volio bih reći da sam ovo vidio samo u filmovima, ali ni tamo tuneli nisu toliko uski - komentirao je Leverock. Nije naznačeno koliko je dugo tunel bio tamo. Policijska istraga je još u tijeku.

Komentari (5)
  • ne kužim to valjda neka cesta koja se ne koristi ??

    1. 2. 2019,   07:11
  • Lovili Ličani Dane i Mane medvjeda. I tko došli pred jednu jako,jako veliku rupu u brdu. Kaže Mane Danetu da jako, ali vrlo jako mora mumljati da dovabi medvjede van, jer je očito da u tako velikom brlogu ih mora biti nekoliko. I stao Dane mumljati i mumljati, i mumljao je dok iz rupe nije izletio..... ekspresni vlak.

    1. 2. 2019,   10:24
  • Da nisu bili angažirani ljudi patuljastoga rasta u ovoj neuspjeloj akciji?

    1. 2. 2019,   08:55