Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Doživjeli vrhunac strasti na visini od 45 metara

None Foto: 24sata/ilustracija 4

Nepoznata osoba snimila je par koji je uz bocu alkohola vodio ljubav na mostu. Video je stavljen na internet, no zbog interesa se stranica srušila

U Nizozemskoj je snimljen ljubavni par koji je bez ustručavanja uživao u ljubavnim igricama, ali na mostu visine 45 metara ispod kojeg teče rijeka Emajogi. Muškarac je udobno legao i jednostavno otkopčao hlače dok je djevojka u plavoj jakni imala dominantnu ulogu. Zaneseni strastima mladi ljubavnici očito nisu ni pomišljali na to da bi ih netko mogao snimiti. Nastala videosnimka koju je anonimna osoba stavila na nizozemsku internetsku stranicu brzo je postala glavna tema razgovora. Međutim, zbog velike posjećenosti stranica se srušila, kako prenosi Bild. O avanturističkom paru nema nikakvih informacija. Jedino sigurno je činjenica da se visina nikako ne boje.

Komentari (7)
  • A nego di će piti,pa kaj onda.Ak to njih veseli i zabavlja zašto ne. Slobodni su da rade što god žele i gdje god žele.Pa tak i treba,zakaj bi se sramili ili bježali.Vidim da je seks još uvijek tabu tema u Hrvatskoj što je kao i sve druge stvari u hrvatskoj RETERDIRANO i GLUPO! Nek se ljudi vole gdje stignu.

    12. 10. 2007,   13:58
  • Ima li kod nas takav sličan most.

    12. 10. 2007,   14:27
  • Sramota, piju na ulici

    12. 10. 2007,   13:12