Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Draga, ja ću ovdje odmoriti, a ti šopingiraj do mile volje...'

Muškarci koji ne podnose kupnju sa svojim boljim polovicama odsad mogu pošteno odmoriti u jednom kineskom trgovačkom centru, koji je postavio posebne kabine za one umorne...

Istraživanja su pokazala da muškarcima u kupnji postane dosadno nakon samo 26 minuta, a jedan kineski trgovački centar odlučio im je izaći u susret.

'The Global Harbor' u Šangaju postavio je kabine za "umorne muškarce koji se unutra mogu opustiti igrajući videoigrice, gledajući televiziju i slušajući glazbu", piše Daily Mail. Svaka kabina je opremljena vrhunskom tehnologijom na kakvu je napredno kinesko društvo naviknulo, a rezervacije se obavljaju skeniranjem koda.

- Moja djevojka je ljuta svaki put dok tipkam po mobitelu tijekom kupnje. Sad ćemo i ona i ja uživati u onome što volimo, rekao je jedan posjetitelj 'Global Harbora'.

Ipak, neki korisnici su se požalili na manjak svježeg zraka u kabinama, dok se nekoliko žena potužilo da će ubuduće morati same nositi vrećice i kupovati bez savjeta svojih muških polovica. Također, u strahu su da njihovi muškarci neće htjeti tako brzo izaći iz novih kabina...

Komentari (36)
  • koga briga za ovo

    18. 7. 2017,   22:17
  • Koliko sam "luda" za shopingiranjem I sama bi se tila negdi "odmarati" samo da neko moze misto mene u kupnju hehe,,,

    19. 7. 2017,   06:33
  • Svakome svoje zadovoljstvo . Curicama krpice , a dečacima igrice . :-))))

    18. 7. 2017,   22:22