Obavijesti

Viral

Ekskluzivni treći po redu POOL PARTY u Samoboru!

Ekskluzivni treći po redu POOL PARTY u Samoboru!
13

Najbolji party na kontinentu rezerviran je za točno 1000 ljudi koji će se zabavljati uz lijepu Lanu Jurčević i Dragom iz Connecta 28.6 u Samoboru.

Eksluzivni POOL PARTY u Samoboru je najbolji party na kontinentu rezerviran za točno 1000 ljudi. Treći po redu Fantasy Land POOL PARTY ove godine okuplja samo najbolje hrvatske DJe i izvođače, pa će se tako na bazenima u Samoboru 28. 6. Dragom iz Connecta (Gidra) pridružiti i popularna pjevačica Lana Jurčević u ulozi voditeljice programa.

Lijepa Lana čini zaokruženu priču prepunog cijelodnevnog programa te kao ambasadorica predstavlja baš ono čemu teži i Fantasy Land produkcija: pozitivni, zaigrani, ljetni i urbani eventi u Hrvatskoj. Takav jedan biti će i ekskluzivni POOL PARTY s kojim (ne)službeno započinje ljeto!

Program na bazenima koji započinje već u ranim popodnevnim satima činit će kombinacija različitih glazbenih stilova, pa će se tako moći čuti od ljetnog deep house-a za lagano ispijanje koktela (Aldo Morro i Pill Jackson) preko R'n'B hitova (Tom Polo i DJ eM Bee uz podršku plesne skupine Madness) do zagrijavanja za Ultra Europe Festival (Kosta Radman, DJ Jurki & MC AdaM) za koji ćemo, između ostalog, podijeliti dvije ulaznice službenog partnera Collegium Travel2Ultra na Facebook stranici Fantasy Landa.

Ali što Fantasy Land POOL PARTY čini tako posebnim? Ono što je bio događaj za nekolicinu prijatelja, ponajviše usmenom predajom razvilo se u jedan od najtraženijih i posve drugačijih događaja u godini. Specifičnost zasigurno leži u poznatoj DRINKS ALL INCLUSIVE shemi koja eventu daje komponentu ležernosti, također i tradicija inzistiranja na omjeru cure/dečki striktno 50:50, te ograničen broj karata što pridonosi ekskluzivnosti. Ulaznice se ISKLJUČIVO  prodaju u pretprodaji, na ulazu nema karata. Limit 500 cure : 500 dečki. Pravilo tko prvi njegova karta. VIP ulaznice ograničene na samo 100 ulaza.

Požurite još danas! Više informacija možete pronaći na web stranici i Facebook eventu, te slike s prošlih party-a na Instagramu Sunce, bazeni, neograničeni kokteli, bikini, zgodni cure-dečki i vrhunska glazba: Fantasy Land - mjesto gdje ljeto počinje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju