Obavijesti

Viral

Komentari 0

Enigmatska izdanja 24sata

Pokrenite moždane vijuge uz enigmatska izdanja 24sata

Znanstveno je dokazano kako rješavanje enigmatskih zagonetki i sudokua poboljšava pamćenje i “jačanje” sivih stanica. Zabavite se uz najbolja enigmatska izdanja 24sata i dovedite mozak u top formu!

VIDEO

Bingo specijal – besplatno svake nedjelje u 24sata

Najveći besplatni enigmatski prilog donosi vam od 28 do čak 40 stranica vrhunskog enigmatskog sadržaja, sadrži mnogobrojne enigmatske zagonetke za poboljšanje pamćenja i “jačanje” vaših sivih stanica. Osim skandinavki, premetaljki, anagrama i IQ zagonetki, tu su talijanke, križaljke, osmosmjerke... Najiskusniji mogu probati riješiti Najmanju i najtežu križaljku na svijetu, dok se najmlađi na četiri stranice mogu zabaviti rješavajući labirinte, spajalice, razlike... Za ljubitelje najpopularnije japanske logičke igre tu su i mnogobrojni sudokui i spidoku u paukovoj mreži. Bingo Specijal svake nedjelje potražite samo u 24sata.


55 Skandi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

55Skandi, najbolji mjesečnik za ljubitelje skandinavki, izlazi svakog 1. dana u mjesecu. 

Na čak 60 stranica i po cijeni od samo 8,99 kuna (7 kn u pretplati + na dar ručni sat Brenat)  donosi vam čak 55 velikih skandinavki u kojima možete provjeriti svoje znanje o sportašima, pjevačima, glumcima, televizijskim zvijezdama i ostalim zanimljivim poznatim ličnostima.
Osim standardnih skandinavki preko cijele stranice, možete riješiti i dvostruke, trostruke, četverostruke i megaskandinavku na dvije stranice.


Skandi 111

24sata

Kvartalno izdanje na 68 stranica po cijeni od 11 kn - čak 111 skandinavki različitih formata i težina za sve uzraste.  


Bingo magazin

Na čak 68 stranica i po cijeni od samo 9,90 kuna Bingo magazin donosi vam čak 185 igara.
Osim mnogobrojnih skandinavki, talijanki i križaljki, svoje sive stanice možete razgibati rješavajući razne ispunjaljke, anagrame, pananagramke, zagonetne asocijacije, osmosmjerke. Tu su i magični likovi, piramide, klinovi, šahovski problemi te osam cijelih stranica za najmlađe enigmate. Za ljubitelje matematike tu su i megapopularni sudoku i spodoku u paukovoj mreži.
Bingo magazin izlazi svakog 15. u mjesecu. 

U pretplatni mjesečni enigmatski magazin na vašu kućnu adresu dolazi do 15. u mjesecu i to po cijeni od samo 8 kn mjesečno. Također, uz pretplatu dobivate na poklon i ručni sat Brenatt.


Bingo plus – izlazi svaki utorak uz 24sata dnevne novine

Bingo Plus možete uz 24sata kupiti za dodatnih 3,99 kuna. 
A za taj novac cijeloj obitelji zadali smo posla za cijeli tjedan. Jer kao i svaki broj, ovaj Bingo Plus prepun je najrazličitijih mozgalica.

Ima čak 36 stranica i 121 zagonetku, i to za svačiji ukus. Potražite logičke zagonetke, da /ne te ABC pitalice, skandinavke, osmosmjerke, križaljke, talijanke i različite ispunjaljke... 
Za one koji bez brojeva ne mogu tu je i sudoku različitih težina.
Ako vam ‘‘mozganje’’ postane prenaporno i poželite predahnuti, nema problema: bacite kratak pogled u budućnost uz veliki tjedni horoskop. Saznajte koji znakovi su sretnici i kome zvijezde ovaj put namiguju...


Skandi MAX

Kvartalno izdanje na 60 stranica sa skandinavkama različitih težina i formata za 8,99 kn. 


Bingo MAX 


Najpovoljniji kvartalni enigmatski magazin na 48 stranica - samo 6,90 kn.


Super Sudoku

Kvartalni enigmatski magazin s najvećim brojem sudoku križaljki koji uz pretplatu dobivate po cijeni od 12,99 kuna. Kao poklon, na vašu kućnu adresu nakon prvog plaćenog računa Brennat ručni sat.
Naravno, možete ga kupiti na svim kioscima po punoj cijeni od 15 kn.

Jeste li znali da naziv sudoku (ili SuDoku) potječe od japanskog izraza “Sunji wa dokushin ni kagiru”, što otprilike znači “broj se smije pojaviti samo jedanput”? Iako ima japansko ime, smatra se kako je začetnik sudokua švicarski matematičar Leonhard Euler, koji je još u 18. stoljeću sastavio “Latinske kvadrate”. Prvi sudoku objavljen je 1979. u američkom Dell magazine pod nazivom “Number Place”, no čitateljima nije bio previše zanimljiv. Izmislio ga je, doradivši “Latinske kvadrate”, 74-godišnji arhitekt Howard Garnes. Prvu popularnost stekao je 1986. u Japanu kada ga je, s “originalnim” nazivom, objavio jedan japanski časopis. Početkom 2005. počinju ga objavljivati najpoznatije svjetske novine. Ostalo je povijest...

Svaki broj Super Sudoku-a donosi vam čak 260 sudokua: 36 za najmlađe, 72 za početnike i 68 za napredne, 40 isprepletenih, 8 sudokua X, 8 Samurai sudokua, 20 velikih za genijalce s 12x12 i 16x16 polja te 8 spidokua u paukovoj mreži.

Za rješavanje nije potrebno matematičko znanje!


Sudoku MAX

Magazin za ljubitelje popularne logičke igre dolazi u praktičnom formatu po cijeni od samo 9,90 kn.

Za ljubitelje popularne japanske logičke igre pripremili smo Sudoku MAX na praktičnom džepnom formatu. Izlazi svaka tri mjeseca, a na 100 stranice donosi čak 178 igara različitih težina za sve uzraste: od laganih sa 4x4, 6x6 i standardnih 9x9 polja pa sve do igara za genijalce i isprepletenog sudokua.


Sudoku Express 

Džepno izdanje na čak 204 stranice donosi ukupno 181 sudoku različitih težina: za početnike, napredne  i genijalce, isprepleteni, parni, bojiti, kropki, gattai i sudoku sa slovima. Cijena: 14,99 kn. 


​Pretplatite se na enigmatska izdanja 24sata pozivom na broj 01 /24 24 244* (radno vrijeme: ponedjeljak - petak: 7 - 17 sati; subota: 7 - 12 sati)  ili e-mailom na pretplata@24sata.hr i postanite dio naše pretplatničke obitelji. 

Pretplata vam osigurava:

  • svakodnevnu besplatnu dostavu
  • uštedu u odnosu na cijenu na kiosku
  • niz pogodnosti, akcija, poklona i nagrada. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu