Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Facebook u šoku: Uginuo Boo, najslađi psić društvenih mreža

None Foto: Facebook 4

Najslađi pomeranac na svijetu uginuo je u dobi od 12 godina. Boo se razbolio 2017. nakon što je uginuo psić Buddy, njegov najbolji prijatelj

Jedan od najpoznatijih psića na svijetu koji je osvoji srca mnogih, uginuo je u noći s petka na subotu, objavila je njegova vlasnica Irene Ahn na Facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najslađi pomeranac na svijetu uginuo je u dobi od 12 godina. Boo se razbolio 2017. nakon što je uginuo psić Buddy, njegov najbolji prijatelj.

'Dragi prijatelji, s najdubljom tugom vas obavještavam da je Boo uginuo noćas u snu i pridružio se tako svom najboljem prijatelju Buddyju. Sigurni smo da ga je upravo on dočekao s druge strane duge', stoji u objavi njegove vlasnice.

Boo je na Facebooku bio popularniji od mnogih svjetskih zvijezda i imao je gotovo 17 milijuna pratitelja.

Komentari (21)
  • Da li ima koja trakavica svoj profil na faceu ili instagramu ?

    19. 1. 2019,   11:53
  • zao mi zivotinje ali praviti ovakav cirksu s njome na netu je uzas

    19. 1. 2019,   11:57
  • Ma prevršili ste svaku mjeru, kućni ljubimac uginuo i svi u šoku! Ljudi, sve je ovo naopako, imamo i mi malu Bellu, al djeca nam u našoj državi umiru svaki dan, teške bolesti, ima svega. Čemu ova isčuđavanja ak je uginuo psić. A da o djeci pišete? O gladnoj djeci, bez obuće, odjeće, htane? Stvarno nečuveno, svijet ode u vražju mater.

    19. 1. 2019,   16:09