Obavijesti

Viral

Komentari 152

Fešta na splitskom karnevalu: Pernar 'oženio' Avu Karabatić

Fešta na splitskom karnevalu: Pernar 'oženio' Avu Karabatić
28

Saborski zastupnik Živog zida i spisateljica glavne su zvijezde 'Spli'skog krnjevala'. Pernar će od gradonačelnika Baldasara dobiti ključeve grada i 'oženiti' se Avom Karabatić...

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

Ava Karabatić konačno je ulovila muškarca svog života. Izgovorila je sudbonosno 'da' na splitskoj rivi i to saborskom zastupniku Ivanu Pernaru. Pao je i poljubac, na žalost svih okupljenih, samo u obraz, nakon čega je Ava Karabatić među 'uzvanike', odnosno publiku, bacila i buket. Ovaj igrokaz s Pernarom i Avom u glavnoj ulozi zapravo je početak Spli'skog krnjevala.

Splitski karneval

- Velika je čast biti mlada i zastupati svoj rodni grad, tu mi je familija i prijatelji.Za mene papir ne znači ništa, ali kad sam se ja odvažila na ovakav korak, onda je to nešto. Ali ovo neće trajati samo za vrijeme karnevala, ja ću vladati i duže. U braku ću ja biti glavna, žena mora biti gazdarica – kazala je Ava Karabatić o svom ulasku u "pernatu" obitelj. Pernar je rekao da ova svadba nije samo za karneval, već da je riječ o pravoj ljubavi. Na pitanje kakve su mu splitske amazonke kaže: 
- One su klasa iznad prve klase – kazao je Pernar koji je bio razočaran što nije dobio ključeve Grada. Ivo Baldasar se naime zaključao u Staru vijećnicu poručivši da on ima vlast još samo dva mjeseca i da ne misli prepustiti vladavinu nekome drugome.
- Lažno su mi obećali ključeve grada, zadovoljan sam i ovako. Dobio sam Avu. Split je prekrasan, došli smo rastjerati depresiju. I naša prva odluka na vlasti jest da razdjelimo gradske novce svim Splićanima – rekao je Pernar. 
Otac Ave Karabatić bio je dirnut vidjevši kćer u vjenčanicu. Otkriva kako se Ava prilikom pripremanja potpuno uživjela u ulogu, gotovo kao da je riječ o pravom vjenčanju te da joj je i  suzica kanula koliko je bila ganuta.
- Postoje dvije Ave, ona koja voli pozornicu i ona koja je kući. Mislim da sve više uživa biti kući. Vrijeme je da nađe novog partnera, pa onda može vjenčanje i dijete. Neka nađe partnera koji će njoj biti dobar, ja bih samo volio postati dida, da imam jedno malo unuče kojim ću se baviti i koga ću oblačiti i modirati. Vrijeme je za nastavak – kazao nam je Avin tata Ivica koji je uživao gledajući kćer u glavnoj ulozi splitskog karnevala. 
U proglasu prilikom dizanja krnjevalske zastave i osnivanja maškarane republike objavljeno je kako nova vlast u sljedeći desetak dana zaustaviti bacanje smeća na Karepovac, a planiraju rastjerati uhljebe jer su se sada oni 'namečili' na vlast.
- Obnovit ćemo ulice, pružit ćemo most do Kaštela i spojit se s kaštelanskom braćom. Sve ćemo dati na natječaje, dosta je baba i stričeva, dilit' ćemo između sebe. Dovući ćemo lovu iz europske blagajne, baš nas briga tko plaća. Parkirat ćemo auta di 'oćemo, svi, osim crnih. U Hajduk ne diramo. Ispunit ćemo naša obećanja i nikad nas se nećete riješiti jer nas niste ni izabrali – između ostalog obećao je Pernar sa svojom novom svitom.

Splitski karneval

POGLEDAJTE VIDEO:

Spli’ski krnjeval: Ivan Pernar preuzima ključeve Grada i ženi Avu Karabatić Reporterka: Tina Jokić

Posted by 24sata on 19. veljače 2017
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.
Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...