Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Fontana' u Topuskom: Vozači su stajali ispod da operu aute...

None Foto: čitatelj 24sata

Pipa kojom su radnici Vodovoda na obližnjem raskrižju zalijevali cvijeće je puknula. Ipak, iz Vodovoda Topusko kažu kako to nije bilo ništa strašno. Odmah nakon dojave djelatnici su izašli na teren

Voda je šikljala dvadesetak metara uvis, bila je viša od krošnje drveta, ali sve je zapravo bilo vrlo simpatično. Ljudi su se zaustavljali i prali automobile ispod, nitko nije negodovao, ispričala nam je čitateljica (23) koja je u četvrtak ujutro u Topuskom s balkona snimila “vodenu erupciju”.

POGLEDAJTE VIDEO: 

'Vodena erupcija' na cesti: Pukla pipa nasred raskrižja u Topuskom, vozači ispod prali aute

'Vodena erupcija' na cesti: Pukla pipa nasred raskrižja u Topuskom, vozači ispod prali aute

Objavljuje 24sata u 27. travnja 2018

 

Pipa kojom su radnici Vodovoda na obližnjem raskrižju zalijevali cvijeće je puknula. Ipak, iz Vodovoda Topusko kažu kako to nije bilo ništa strašno.

Odmah nakon dojave djelatnici su izašli na teren i sanirali štetu. Ne znaju koliko je točno vode iscurilo, no ističu da je to bio beznačajan kvar.     

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Komentari (27)
  • Ja budala na brzinu pročital naslov i mislil sam da ove u zagrebu dobile svrhu kad ono ups ma razočaran ostal najte tak naslove davat ja odmah pomislil da je nekaj zabadava i da ima koristi od fontana kad ono čorak uh

    27. 4. 2018,   17:17
  • A i ja bi svoju "bubicu" mukte oprala.

    27. 4. 2018,   18:10
  • Najbolje da u svakom gradu ima besplatne praonice. Dobrodošli svi osim vozača Bmw-a.

    27. 4. 2018,   18:29