Obavijesti

Viral

Komentari 0

Frakturina blagdanska čudesa - priušti si retro blagdane

Frakturina blagdanska čudesa - priušti si retro blagdane

Izaberi 3 knjige, plati 2 i zamotani pokloni doći će na tvoju adresu. Dostava je pouzdana i brza a za kupovinu iznad 200 kuna je i besplatna!

VIDEO

Nekima je okidač za blagdansko raspoloženje paljenje prve adventske svijeće, a drugima trenutak kada prvi put na radiju čuju 'Last Christmas'. Bez obzira na to u koju se skupinu ubrajate, teško će vas u prosincu zaobići vesela i razdragana, ali često i suviše užurbana atmosfera. Božić se bliži, a uzbuđenje raste.

Nekad se poželite samo sakriti, odmaknuti se od buke i gužve, provesti blagdane u miru i tišini. Idealan partner za takvu vrstu bijega jest – knjiga. Teško je zamisliti bolji scenarij od povlačenja u udobnu fotelju, omatanja dekicom i zaranjanja u štivo zbog kojeg će vam se činiti da je vanjski svijet nešto što s vama nema veze, vanjski svijet u kojem svi jure kako bi na vrijeme kupili poklone i umjesto blagdanskog mira osjećaju nervozu.

Pitanje poklona možete riješiti u našoj web-knjižari. Među trideset hit-naslova odaberite 3, a platite samo 2, a ako želite, knjige na vaša vrata mogu stići i prigodno zamotane u originalni blagdanski papir koji je djelo slikara Mislava Lešića. Dostava je besplatna, brza i pouzdana, a ovo je jedinstvena prilika da bez žurbe, guranja po prepunim trgovinama i živciranja oko toga hoćete li sve stići pribavite poklone za svoje najbliže, za one koji su pasionirani čitatelji ili one koji će to tek postati.

Među trideset knjiga koje smo odabrali za vas postoji ponešto za svakoga, bez obzira na to čita li onaj tko će poklon dobiti malo ili mnogo, bez obzira na to voli li klasike, grandiozne obiteljske priče ili možda krimiće, trilere ili pak knjige za osobni rast. Pripremili smo i mali vodič koji će vam pomoći da se snađete među Frakturinim blagdanskim čudesima, vodič koji će vam pomoći da izaberete idealan dar za svoje najbliže ili, zašto ne – za samoga sebe!

Za božićni dar nemaš briga:
unikatni papir, brza dostava i KNJIGA!

U Frakturinoj web-knjižari izaberi izaberi najljepši blagdanski dar, a mi ćemo ti ga zamotati u ekskluzivni ukrasni papir koji je za Frakturu oblikovao slikar Mislav Lešić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.