Obavijesti

Viral

Komentari 66

Ganuli ga do suza: Radnici su svom kolegi kupili automobil!

Ganuli ga do suza: Radnici su svom kolegi kupili automobil!
1

Kad sam došao na posao, dočekala me je cijela ekipa. Nisam znao o čemu se radi. Morao sam hodati zatvorenih očiju, a kada sam ih otvorio, imao sam što vidjeti, kaže presretni Sead Hodžić

VIDEO

Zaposlenici tvrtke "Turija" iz Bihaća svom su kolegi Seadu Hodžiću uljepšali blagdane i iznenadili ga Fiat Puntom. Vlasnik tvrtke Muhamed Selimović rekao je za Nezavisne novine kako su radnici spontano došli na ovu ideju.

- Sead se zaposlio prije godinu dana kod nas i stvarno to je jedan vrijedan i zlatan dečko. Prije mjesec dana položio je vozački ispit, ali problem je što nema automobil i uvijek se muči kako da se doveze do posla jer ne živi blizu - kaže Selimović.

Kaže kako Hodžić plaćom uzdržava svoju obitelj pa su znali da će sam teško nabaviti automobil. Selimović je odmah podržao ideju svojih radnika i svi su odvojili dio novca za automobil.

- Istina, automobil je polovan, ali je u vrlo dobrom stanju i nadam se da će ga služiti dugo - kaže Selimović za Nezavisne novine.

Hodžić kaže da ga je poklon radnih kolega ugodno iznenadio i da ga nije očekivao.

- Kad sam došao na posao, dočekala me je cijela ekipa. Nisam znao o čemu se radi. Morao sam hodati zatvorenih očiju, a kada sam ih otvorio, imao sam što vidjeti. Ovo je najljepši novogodišnji poklon koji sam mogao dobiti, čak je bio vezan crvenom vrpcom - kaže presretni Hodžić.

Kolege su bile zadovoljne jer su ga usrećili.

Tvrtku "Turija" osnovali su braća Muhamed i Mirzet Selimović prije 18 godina, a u početku su imali samo jednog zaposlenika i prostor od oko dvadesetak kvadrata. Danas se bave proizvodnjom, ugradnjom i servisom roletni, žaluzina, trakastih zavjesa, tendi i garažnih rolo vrata. Imaju 30 radnika, a vlasnik kaže kako su za uvjete u BiH dobro plaćeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju