Obavijesti

Viral

Komentari 0

Gastro.hr vas vodi na najslađu božićnu radionicu kuhanja!

Gastro.hr vas vodi na najslađu božićnu radionicu kuhanja!
1

Portal Gastro.hr i Miele Centar vas pozivaju na još jednu radionicu kuhanja. Ovaj put se radi o najslađim božićnim receptima, a radionica se održava 8. prosinca.

VIDEO

Prosinac samo što nije, a s njime i početak razmišljanja o božićnim delicijama. Zato vam i ovaj put portal Gastro.hr i Miele Centar u suradnji s gastro blogerima i chefom Sašom Polojcem pozivaju na još jednu radionicu kuhanja.  

Kako i priliči predblagdanskom raspoloženju, tema je 'Najslađa božićna radionica', a sretnici će imati priliku raditi i kušati najslađe božićne delicije.

Radionica se održava 8. prosinca s početkom u 18 sati u Miele Centru (Buzinski prilaz 32, 10000 Zagreb) 

Kako do mjesta na radionici?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na radionicu se mogu prijaviti svi registrirani korisnici portala Gastro.hr do 3. prosinca ukoliko odgovore na postavljeno pitanje, a dobitnici će biti objavljeni 4. prosinca. Bira se najkreativniji i najslađi odgovor, a pitanje pronađite ovdje

Ukoliko se još niste registrirali na portalu Gastro.hr, učinite to sada

O Miele Centru

Portal Gastro.hr u suradnji s Miele Centrom održava radionice kuhanja već drugu godinu zaredom, čiji prostor jamči interaktivnost i mentorstvo vrhunskog chefa Saše Polojca. U srcu Miele Centra smještena je aktivna kuhinja s potpuno funkcionalnim Miele uređajima. Vrata Miele kulinarskih radionica su otvorena svima koji žele pripremiti i stvarati rapsodiju okusa i mirisa. Jedinstvena prilika da krenete od početka ili da usavršite svoje kulinarsko umijeće te zadivite svoje najmilije. 

Miele Centar nalazi se u Zagrebu, Buzinski prilaz 32. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.