Obavijesti

Viral

Komentari 54

Godinu dana bile u vezi, a nije znala da joj je dečko - djevojka!

Iako su spavale u istom krevetu nisu se seksale jer su se čuvale za brak. Qian je u studenom 2017. odjednom nestala, bez objašnjenja. Wang uvjerena da je Qian muškarac je mislila da ju je ostavio zbog druge žene

VIDEO

Wang Qi (41), rastavljena majka iz Kine se šokirala nakon što je otkrila da je njezin dečko s kojim je bila u vezi više od godinu dana nestao. A onda je otkrila da je dečko zapravo žena. Par se upoznao online 2016., a počele su hodati u lipnju te godine.

Žena se predstavljala kao Qian i uvjerila Wang da je muškarac. Wang nije bila sigurna da li treba početi novu vezu jer je rastavljena i ima dijete, no Qian je bila uporna. Par je 2017. počeo živjeti zajedno i Qian je odvela Wang u svoj rodni grad i upoznala ju sa svojim roditeljima. 

Iako su spavale u istom krevetu nisu se seksale jer su se čuvale za brak. Qian je u studenom 2017. odjednom nestala, bez objašnjenja. Wang, uvjerena da je Qian muškarac, je mislila da ju je ostavio zbog neke druge žene. Qian više nije mogla dobiti na telefon. Wang je na Qian potrošila 300.000 juana (oko 46.377 dolara).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Wang je Qian našla na društvenim mrežama i počela ju istraživati. Otkrila je da se Qian identificira kao žena. Wang je počela preispitivati njihovu vezu.

- Qian je izgledala kao muškarac. Uvijek je koristila muški WC - rekla je Wang.

Otišla je kod roditelja nestale djevojke. Oni su joj rekli da ju Qian nije prevarila nit financijski iskoristila, ali su priznali da se Qian od djetinjstva odijeva u mušku odjeću i da joj je to "hobi".

Također nisu htjeli pomoći Wang da nađe djevojku. Wang je odlučna te će pokušati legalnim akcijama vratiti novac koji joj je Qian uzela, piše Odditycentral. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'
DJELO 'SAŠE IZ TBF-A'

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'

Glazbenik Alejandro Buendija, široj javnosti ipak poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, objavio je pjesmu "Sučeljavanje" u kojoj repaju Zoka Pravda i Just Plenk. Pjesme je, kako piše u opisu, duet Buendije i AI-ja.

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju