Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Grad im nikad nije bio slađi...: Ulicom tekao potok - čokolade!

None Foto: Vatrogasci Werl

Njemačka: Čokolada se zbog hladnog vremena vrlo brzo stvdnula na cesti u Werlu pa su je vatrogasci rastapali toplom vodom i uklanjali. Prvo su je razbili u komade te skupili lopatama. Vjerojatno su i gricnuli malo

Vatrogascima u njemačkom gradu Werlu posao se u utorak navečer izuzetno 'osladio' nakon što su morali očistiti ulicu preplavljenu - čokoladom.

Naime, u obližnjoj tvornici DreiMeister došlo je do tehničkog kvara na spremniku te je nekoliko tona čokolade iscurilo u dvorište tvornice, a potom i na ulicu koja je praktički postala pravi čokoladni potok.

Čokolada se zbog hladnog vremena vrlo brzo stvdnula na cesti pa su vatrogasci morali koristiti toplu vodu kako bi ju rastopili i uklonili. Prvo su je razbili u komade te skupili lopatama. Nije poznato jesu li malo i gricnuli, ali malo tko bi odolio.

- Iako je incident mnogima slomio srca, teško da će grad Božić dočekati bez čokolade - rekli su iz vatrogasne službe, ali nisu dodali jesu li pustili stanovnike da se počaste besplatnom slasticom.

 

Komentari (24)
  • Jaooooo..... Koja šteta!!!!!! Obožavam čokoladu.....

    12. 12. 2018,   12:58
  • Iskreno, da se to dogodilo u mom selu, izašao bih van i liznuo gornje dijelove čokolode koji nisu na cesti. 🙂

    12. 12. 2018,   09:46
  • čokoladni grad

    12. 12. 2018,   17:21