Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Greškom je uplatio dva listića s istim brojevima: Dobio milijune

None Foto: The Lott

Muškarac iz St. Albansa u Australiji koji je osvojio 46,6 milijuna je, kažu u lutriji, radnik koji sada razmišlja o mirovini. Prvo će vjerojatno otići na odmor...

Muškarac iz Australije kupio je "greškom" dva ista listića i osvojio je 46,6 milijuna dolara na lotu. Prvo je kupio jedan listić na jednom prodajnom mjestu, a onda drugi na drugom i to s istim brojevima. Izvlačenje je bilo u utorak, a ukupan dobitak je bio 70 milijuna dolara.

Ostatak od 23,3 milijuna dolara osvojio je drugi dobitnik koji se još nije javio lutriji. Muškarac iz St. Albansa koji je osvojio 46,6 milijuna je, kažu u lutriji, radnik koji sada razmišlja o mirovini. 

- Rekao je da će prvo otići na odmor ili kupiti novu kuću. Novac će definitivno podijeliti s obitelji - rekao je glasnogovornik lutrije Matt Hart, piše Daily Mail. 

Komentari (36)
  • ....da je puna vreca zenskih spolnih organa i samo jedan muski , kakve sam srece rukom bi uhvatio za muski...a ovog lika je pratila luda sreca...ak do sada nije imao problema od sada ce ih imati..😂

    27. 3. 2019,   17:46
  • de nek pogleda da nije i treći listić on uplatio

    27. 3. 2019,   17:31
  • Mozda bi i povjerovo da je to tako bilo ali kad ste napisali da razmislja o mirovini onda znam da je samo jedna od reklama koje vi ovdje objavljujete... Cudno da su dopusteni komentari..

    27. 3. 2019,   18:00