Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gurmansko glazbena fešta i koncert Ivana Zaka u Podstrani

None Foto:

Kulturno ljeto u Podstrani sprema veliku feštu i koncert Ivana Zaka posljednje subote u srpnju

Turistički djelatnici Općine Podstrana svake se godine pobrinu za to da se u okviru Kulturnog ljeta nađe za svačiji ukus ponešto. Kombinacija koja uvijek dobiva ona je koja spaja glazbeni i kulinarski užitak. I dok se u izboru s kulinarskog repertoara s ribljim i drugovrsnim morskim specijalitetima praktično ne može pogriješiti, dotle se izboru glazbenoga deserta mora pristupiti pomnije.

Ribarska večer, koja će se u podstranskome Sportskom centru Petričevo održati posljednje subote u srpnju, za svoje će posjetitelje ugostiti hrvatsku pop-zvijezdu, Zagrepčanina Ivana Zaka.

Podstranske ribarske večeri svakog se Kulturnog ljeta organiziraju po nekoliko puta i na različitim lokacijama: u Strožancu, Svetom Martinu, Grljevcu i Mutograsu, i svakako su među najposjećenijim večernjim okupljanjima. Za stolovima se poslužuju jela iz ribarske kuhinje, spravljena na tradicionalni način od svježeg morskog ulova i probranih namirnica mjesnoga podrijetla, o čemu računa vode iskusni podstranski kuhari i kuharice.

Omiljeno lice i glas s hrvatske pop-scene, Ivan Zak, čiji će nastup obogatiti ovogodišnju ribarsku večer na igralištu Petričevo, nije do sad nastupao u Podstrani, ali ima tu brojne slušatelje i fanove. Turistička zajednica Općine Podstrana poziva vas na koncert Ivana Zaka – budimo u društvu s još jednim od vrsnih imena koja su gurmanskim podstranskim večerima dala svoj glazbeni potpis!

Komentari (1)
  • ivan zak, prave dalmatinske pisme! e , gospe moja

    25. 7. 2019,   18:18