Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hakirali su aparat: Mladići pustili gay porniće u Novalji

VRAĆALI SE S TULUMA: Grupa mladića je negdje oko 6 sati ujutro zastala oko info ploče u centru Novalje, a nakon što su otišli, pojavili su se pornići

Kakvi majstori, vraćali su se oko 6 ujutro s tuluma, nešto gledali oko ploče, a nakon što su otišli, na ploči su krenuli pornići, rekao je čitatelj.

Novalja je poznata po dobrim provodima na Zrću, a samim time i ludovanjem mladih. Prolaznici, iako već naviknuti na svašta, ostali su šokirani kad su ugledali info ploču koja je postavljena u centru grada. Grupa mladića ju je “hakirala” i na njoj pustila erotske filmove.

- Vidio sam neke strance kako stoje pored ploče. Glasno su se smijali i otišli. Kroz nekoliko minuta primijetio sam drugačiju sliku, a kad sam se približio, šokirao me video dva muškarca kako se međusobno zadovoljavaju - kaže čitatelj.

Komunalno redarstvo grada Novalje potvrdilo nam je događaj te nadodaju da su brzo reagirali i uklonili snimke. Kažu da nove ploče imaju utore za USB te bilo tko može doći i upaliti što god poželi. No komunalni redari su uglavnom u blizini i kontroliraju što je na ekranu. Ova ploča postavljena je prije nekoliko tjedana, a ovo je prvi put da se ovakvo nešto dogodilo. Podsjetimo, info ploče su česta meta “duhovitih hakera”. Prošle godine u travnju slična stvar dogodila se u Sisku.

Komentari (16)
  • Hakirali??? Mislite ustekali USB???

    22. 8. 2018,   22:34
  • Pa kako se svrsio pornic ?

    22. 8. 2018,   22:22
  • Bolje pornići nego partizane i ustaše. :))))

    23. 8. 2018,   04:38