Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Htio mu je oteti cheeseburger: Kaznili ga jer je udario galeba

None Foto: Tino Jurić/Pixsell

Policija New Hampshirea je ustanovila da je Nate Rancloes, dok se na mjesnoj plaži spremao zagristi slasni zalogaj udario i pritom ozlijedio galeba koji mu je pokušao oteti cheeseburger.

Muškarac optužen pošto je nogom udario i ozlijedio galeba kada mu je pokušao 'oteti' cheeseburger dok je sjedio na plaži u New Hampshireu, mora platiti kaznu u iznosu od 124 američka dolara, pišu mjesne novine. 

Saslušavši očevice policija New Hampshirea je ustanovila da je Nate Rancloes, dok se na mjesnoj plaži spremao zagristi slasni zalogaj udario i pritom ozlijedio galeba koji mu je pokušao oteti cheeseburger. 

Mjesni mediji pišu da je Rancloes sjedio na plaži kad ga je 'opkolilo' nekoliko galebova koji su se namjerili na njegov obrok. 

Policiji je kazao da ih je samo pokušao rastjerati nogom i da nije imalo loše namjere. 

Očevici tvrde da je jednog galeba pritom ozlijedio jer je ptica odšepala i vrlo teško poletjela.

U skladu sa zakonom savezne države New Hampshire koja se nalazi u Novoj Engleskoj na sjeveroistoku Sjedinjenih Država, galebovi su zaštićena životinjska vrsta.

Komentari (6)
  • nisam za nasilje nad zivotinjama. cak sam i protiv cirkusa.. al ovaj je očito prvi počeo... kaj je slijedece?.... otišao u zatvor jer je ubio medvjeda koji mu je jeo lice?

    10. 9. 2018,   11:50
  • leteći štakori

    10. 9. 2018,   11:10
  • Sve je zaštićeno osim čovjeka. Život nikada nije bio jeftiniji.

    12. 9. 2018,   20:07