Obavijesti

Viral

Komentari 22

Ide medo u dućan... A ne, ovaj je krenuo na med. I sve uništio

Ide medo u dućan... A ne, ovaj je krenuo na med. I sve uništio
11

Kad se dobro najeo, onda je sve što je bilo iza njega razbacao i uništio. Nastradalo je 15 košnica prepunih meda, preostale moram preseliti, kaže nam Jakov Čagalj Šići iz Zagvozda

VIDEO

Medo Brundo, ne ponašaj se ludo, medo brundo, kad ćeš jednom shvatit, ne može se od meda velika torta pravit.

Ovako nekako bi pisalo u pjesmi, ali ovaj medo, snimljen svega dvjestotinjak metara od prvih kuća na lokalitetu Sudišće u općini Zagvozd, potvrdio je da se svojim ponašanjem ni najmanje ne šali i ne želi praviti tortu. Nije da ga ne zanima slatko.

Snimile su ga lovačke kamere prije dvije večeri, a on je tu istu noć prošetao oko četiri kilometra do Biokova i pokazao sav svoj "nestašluk". Točno je znao gdje treba poći, zaustavio se na šesto metara nadmorske visine na Čagljevim stajama i krenuo u svoj "pohod". Na livadi na kojoj su se nalazile košnice pčela, prepune biokovskog meda, u malo vremena sve je bilo porušeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad se najeo kvalitetnog meda, ono što je u tom trenutku za njega bio višak razbacao je i uništio. Nastradalo je petnaestak košnica punih meda, jer upravo je sada vrijeme kada pčele skupljaju med, a ovaj biokovski je reći će svi, nadaleko je poznat. Prepun ljekovitih biokovskih trava od vriska, kadulje, smilja, majčine dušice,  očito je zamamno djelovalo i na našeg Brundu. 

- Ma sve je uništio tko se ovome mogao nadati?! Napravio je sigurno preko dvadesetak tisuća kuna štete. Pogledajte ovu ljepotu prirode, pčele sam, baš kao i jedan dio zagvoških pčelara, doveo ovdje na ispašu. Ovo je dio Bogom dan za ispašu pčela. Znao je nažalost gdje treba doći - razočarano će Jakov Čagalj Šići, vlasnik košnica. 

Svaki je dan Šići u planini, nagađalo se da je i medo u planini, ali ga do sada nitko nije vidio niti snimio.

Vidjeli su lovci njegove stope i pretpostavljali da je tu negdje. Doći će on opet sad kad zna gdje ima pčela, zato je Šići preostale košnice već spustio na lokalitet bliže selu. To će uraditi i ostali pčelari, ali medu neće s tim omesti u njegovom naumu. Kad zagusti opet će on u pohod, nažalost sve bliže kućama.

Još malo uz vuka koji je zaštićen, u šali će Zagvožđaci dobit će i Brunda kao svog ljubimca.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse