Obavijesti

Viral

Komentari 22

Ima 100 godina, a udaje se za 'dečka' koji je 26 godina mlađi

Velika Britanija: Norah Witkiss (100) iz Walesa se u životu dva puta udavala i ima jedno dijete. Već je 30 godina u vezi s Malcolmom Yatesom i idući mjesec bi se trebali vjenčati

VIDEO

Norah Witkiss (100) iz Walesa uskoro bi se trebala udati za svojeg zaručnika Malcolma Yatesa koji je od nje mlađi 26 godina. Yates (74) i Norah su se upoznali na plesu. U vezi su već više od 30 godina, a trebali bi se vjenčati u listopadu, piše Mirror.

Norah koja bi u prosincu trebala navršiti 101 godinu kaže kako se želi vjenčati "prije nego što bude prekasno". Norah je ranije u braku bila dva puta.

- Veselimo se vjenčanju. Bojim se da ću još više ostariti i propustiti priliku - kaže Norah koja je prije radila kao kuharica u školi.

Haljinu je već pripremila, a prstenje je naručeno. Nakon vjenčanja s obitelji i prijateljima će otići u restoran. 

- Uvijek smo i zajedno i svuda idemo zajedno. Puno smo putovali, a često smo i plesali. Najviše volimo cha-cha-cha - kaže Yates koji je radio kako vozač autobusa.

Norah se rodila 1917. godine i za prvog supruga Freda Thomasa se udala s 18 godina. Nakon što je on umro, 1970. godine udala se za Berta Witkissa s kojim je u braku bila 16 godina. Ima jedno dijete. Kaže da je tajna dugovječnog života u kretanju. 

- Treba biti aktivan. Moj život je zaista bio dobar, uživala sam. Volim susretati nove ljude i pričati s njima. Volim raditi i izlaziti. Sada više nažalost ne plešem jer se ne mogu okrenuti i strah me da ne padnem - kaže Norah i dodaje kako joj mnogi ne vjeruju kada im kaže da ima 100 godina.

- Osim toga je sa i ne osjećam tako i to je najvažnije - kaže Norah. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
Tko su Izgubljene ploče i kako je nastao viralni AI hit 'Pustite me  da spavam': 'Stiže još hitova!'
SVI IH PJEVUŠE

Tko su Izgubljene ploče i kako je nastao viralni AI hit 'Pustite me da spavam': 'Stiže još hitova!'

Iako zvuči kako neki zaboravljeni detalj ex-yu rocka, pjesma Pustite me da spavam nastala je uz pomoć umjetne inteligencije, kao i ostale skladbe na stranici Izgubljene ploče. Dvojac iz Istre otkriva kako su došli na ideju