Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ima 'čudnu' glavu: U majčinoj utrobi nije bilo dovoljno mjesta

None Foto: Facebook 4

Deformacija kosti čela nije utjecala na inteligenciju i karakter ovog zlatnog retrivera, samo izgled. Pod svoje ga je uzela Jamie Hulit iz Teksasa i dovela u svoj dom...

Zlatni retriver Beaux Tox napokon je našao dom pun ljubavi, nakon što je pet godina proveo sam i zanemaren na lancu iza kuće. 

Jamie Hulit iz Teksasa nije dvojila ni sekunde nakon što je vidjela njegovu fotografiju, dovela ga je u svoj dom i pružila mu što treba za sretni pseći život. 

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

Beaux Tox ima deformiranu glavu jer nije imao dovoljno mjesta u majčinoj utrobi. Deformacija kosti čela nije mu utjecala na inteligenciju i karakter, samo izgled, unatoč tome, uzgajivači, iz čijeg je legla, nisu ga mogli prodati. Dali su ga čovjeku iz Austina koji ga je zanemarivao i držao na lancu. Lokalne udruge pokušavale su mu pronaći novi dom, ali bez uspjeha sve dok ga nije ugledala Jamie. 

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

- Nije me bilo strah koliko bi bolestan mogao biti. Samo sam mu htjela pružiti dom, da izađe iz sustava udomljavanja - kazala je Jaime koja je i sama provela dvije godine kod udomitelja. Kad ga je uzela k sebi, pas je bio potpuno izgladnio, a uz konstanan nadzor veterinara u nekoliko mjeseci se oporavio i sad je sretan pas.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

Komentari (14)
  • i dalje je Božje stvorenje btw bas je slatki

    23. 4. 2018,   21:06
  • sta mu fali, pravi picasso

    23. 4. 2018,   20:02
  • Baš je sladak!!!!

    23. 4. 2018,   20:28