Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Indijci nasmijali Hrvate: Snimili su urnebesan spot u ambasadi

None Foto: Facebook

PROMO SPOT Pomalo nespretno montiran video koji, pretpostavljamo, je glazbom trebao asocirati na Bollywood i deset godina stari hit "Milijunaš s ulice" Dannyja Boylea

Gotovo dva tjedna nakon ulaska u novu 2018. godinu ekipa zaposlenika ambasade Republike Indije na društvenoj je mreži objavila video u kojem objašnjavaju svoje novogodišnje rezolucije.

Unutar i oko prostorija ambasade na zagrebačkom Bijeniku ekipa od 15 osoba, što iz Indije što Hrvata, objašnjavali su kako im je cilj ostati fit, naučiti hindu i hrvatski, posjetiti čarobnu Indiju, postati bolji profesionalac, promovirati investicije ili završiti fakultet.  

POGLEDAJTE VIDEO

New Year Resolutions 2018

Indian Embassy renews New Year Resolutions: raring to go for 2018 with new energy, drive, and passion!

Posted by India in Croatia (Embassy of India, Zagreb) on Friday, January 12, 2018

Pomalo nespretno montiran video koji, pretpostavljamo, je glazbom trebao asocirati na Bollywood i deset godina stari hit "Milijunaš s ulice" Dannyja Boylea.

Slow motion i zvučni efekti pozadina su na kojoj se redaju nama prepoznatljivi simboli indijske kulture poput zastave, darjeeling čajeva, turistički plakati, slika Taj Mahala i henna tetovaže koju ponosno 'furaju' gotovo svi iz ekipe, piše Express.

U videu ističu i kako je ovo njihova uvertira u prebacivanje na digitalnu promociju svojih aktivnosti i indijsko-hrvatskih odnosa. Video je 'šeran' više od sto puta, a ambasador se gledateljima obratio riječima 'bok, bok'.

- Želim ojačati svoj Hrvatski kako bih mogao prodrijeti do srži hrvatskog društva. Indija i Hrvatska naprijed zajedno - rekao je s osmijehom na licu ambasador Sandeep Kumar dižući utege u svom uredu.

- U novu godinu ulazimo s energijom i strašću - poručili su Hrvatskoj pomalo amaterskim, ali simpatičnim video uratkom.

Komentari (6)
  • Želim ojačati svoj Hrvatski kako bih mogao prodrijeti do srži hrvatskog društva....bolje nemoj jer ćeš kao iz onog crtića Lav Krezumica - kidam na lijevo - YouTube ..."Kidam nalijevo" :))

    26. 1. 2018,   10:36
  • Eto naša Klarica je završila dramsku sekciju, sad će diplomirati na kazališnoj akademiji, pa nam objasni po 3. put kako je ovo amatersko djelo jer eto ona se navikla na ultra profesijalna djela hrvatske filmske i kazališne umjetnosti

    26. 1. 2018,   10:58
  • molim vas otvorite indijski restoran u splitu

    26. 1. 2018,   11:21