Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Insekt ih je ostavio u čudu: 'To je neki izvanzemaljski oblik...'

Bizarni kukac snimljen je na Tajvanu u borbi s mrežom, a snimateljica priznaje da se prvi put susrela s takvim bićem. Video je objavila na društvenim mrežama, a komentatori imaju različite teorije

Insekt nepoznatog porijekla, snimljen na Tajvanu, izazvao je pravu pomutnju na društvenim mrežama jer nitko ne može otkriti - što je to?  

Huang Meilan ostala je u šoku nakon što je snimila misteriozno biće.

- Nikad prije nisam vidjela nešto slično. Bilo je iznimno čudno i svjedoci su iznijeli razne teorije o tome što bi to moglo biti, rekla je Huang.

Video je objavila na društvenim mrežama i u komentarima su se također pojavili novi prijedlozi. Tako su jedni napisali da su to isprepletena malena parazitska stvorenja, a drugi da se radi o mutantskim nakaznicima.

Oni najzagriženiji teoretičari zavjere misle da je riječ o nekom izvanzemaljskom obliku života, pa je tako jedan korisnik napisao:

- Ovo bi moglo biti novo stvorenje stvoreno od još neviđene genetske mutacije. Moguće je da se izgubilo na Zemlji...

Komentari (21)
  • šta god da je, kinezi će ga pojesti...

    29. 8. 2017,   22:26
  • to je parazit...ima ih puno u bogomoljkama.ispune im cijelo tijelo..možete pogledati ako upišete na youtube HAIRWORM

    29. 8. 2017,   23:28
  • Ako se ne varam (rijetko kad) rijec je o parazitu nikakav insekt ili vanzemaljac. Ovaj prilog me podsjeća na senzaciju kad su kinezi u sumi pronasli "carobnu" gljivu a ponosni pronalazac ju je pred kamerama prao u vodi i pokazivao. Na kraju se ispostavilo da je rijec o seksualnom pomagalu odnosno o silikonskom zenskom spolnom organu ( admin mi je osjetljiv veceras).

    29. 8. 2017,   22:37