Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Irski ribiči snimili divovsko i zasad nepoznato 'čudovište'

None Foto: YouTube 2

Iako se snimka može pregledati u visokoj rezoluciji, nažalost ne otkriva o kojem bi to stvorenju moglo biti riječi. Ovi ribari ga, u svakom slučaju, nikada prije nisu vidjeli

Mladi irski ribari zabilježili su u utorak mobitelom divovsko stvorenje u estuariju rijeke Foyle, riječnome ušću koje se nalazi između Republike Irske i Sjeverne Irske.

Iz snimke je doista teško zaključiti o kakvom je to biću riječ, no njihovo čuđenje jasno ukazuje na to da takvo što nikada prije nisu vidjeli.

- Pogledaj tamo. Što je to? Je li mu to glava? Pogledaj koje je to veličine - govore u videu, koji nam se ne čini montiran na računalu, premda dopuštamo i tu mogućnost.

U svakom slučaju, nije naodmet reći da se na internetu može pronaći još poneka riječ o tom stvorenju, primjerice, pismo jednog čitatelja koje je 2009. godine stiglo na adresu uredništva Derry Journala.

U njemu svjedok ističe da su supruga i on vidjeli dugovrato stvorenje, koje je na par trenutaka ispred njihovih očiju izronilo iz vode (pogledajte fotografiju, op.a.).

E sad, je li u pitanju lokalna šala ili famozna Nessie doista ima rođaka u Irskoj ne znamo, ali je video zanimljivo pogledati i prava je poslastica za one koji vole rješavati ovakve zagonetke.

Komentari (52)
  • He he he Čobanković ronio hahaha... A i ovaj ribar pravo ribarski obučen...

    17. 4. 2013,   13:55
  • Prvi put vidim ribiča u odijelu,u Irskoj nemreš na ribičiju bilo kak obučen:))))

    17. 4. 2013,   13:54
  • najjače mi je kad zamagle hehe..

    17. 4. 2013,   14:33