Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispred spomen-ploče slikala se polugola: 'Svidjelo bi im se...'

None Foto: screenshot/instagram 3

Lauren Henson, umjetničkog imena Indiana, fotografirala se ispred spomen-ploče poginulim vojnicima u crkvi u Londonu te izazvala burne reakcije svojih pratitelja na Instagramu

Ovo pokazuje da nemaš nikakvog poštovanja prema ljudima koji su dali život za ovu zemlju, napisao je jedan od pratitelja ispod slike Lauren Henson koja se fotografirala polugola ispred kamene spomen-ploče poginulim borcima u crkvi u Londonu. 

Lauren, čije je umjetničko ime Indiana, skinula je majicu i grudnjak te se, pokrivajući rukama grudi, fotografirala u kratkim hlačicama i tenisicama za Instagram. 

Foto: screenshot/instagram

Pop zvijezda u usponu i majka dvoje djece objavila je još nekoliko fotografija, a na zadnjoj je objasnila zašto misli da njezino poziranje nije neprikladno. 

Foto: screenshot/instagram

- Ova imena iza mene, ovi muškarci koji su poginuli boreći se za našu slobodu. Živim u slobodnom svijetu koji su oni stvorili i evo me, prihvaćam svoje tijelo i slobodna sam. Stavite me 100 godina ranije, pred te vojnike, što bi oni mislili? Što bi rekli? Mislim da izgledam dobro ispred ovog zida. Nisam ovo napravila da nekog uzrujam  i mislim da fotografije nisu uvredljive. Štoviše, tko god je gledao moj Instagram profil, mogao je ovo već vidjeti... Naravno da imam poštovanja prema palim borcima. Ako sam ikoga uvrijedila, to nije bila moja namjera - napisala je Indiana na Instagramu. 

Komentari (19)
  • Kakvi su joj tek fanovi kad je ona ovako plitka

    6. 9. 2018,   23:33
  • I onda kad ih siluju treba ih sazaljavat jadne da zaplacem pa sta se koji k skidas gola kozo plitka

    7. 9. 2018,   15:34
  • Draže bi mi bilo imati jednu ovakvu na grobu, nego mramornog kerubina.

    7. 9. 2018,   08:52