Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Istukli su ženu (68) i iz usta joj ukrali zubalo s dva zlatna zuba

BIZARNA KRAĐA U BIH: Drski razbojnici, maskirani fantomkama, provalili su u kuću u kojoj žive brat i sestra T. M. (74) i D. M. (68) te im ukrali novac, mobitele, nakit i - zubalo

U naselju Baštra, nedaleko Bosanske Krupe u BiH, u noći s četvrtka na petak dva nepoznata muškarca provalili su kroz ulazna vrata u dom brata i sestre T. M. i D. M..

Prema neslužbenim informacijama, kako piše source.ba, razbojnici su fizički napali brata i sestru te ih natjerali da im kažu gdje su u kući skriveni novac i dragocjenosti.

SLETJELI MOTOROM S CESTE Strava kod Daruvara: Mladić je poginuo, drugi se bori za život

Ukrali su 3500 maraka, 800 eura, zlatni lančić i dvije zlatne naušnice, a s ruke D. M. skinuli su dvije burme i iz usta joj izvadili zubnu protezu s dva zlatna zuba. Osim toga, ukrali su im i dva neraspakirana mobitela, fotoaparat i šest ručnih satova nepoznate marke.

Policiju je pozvao susjed, a stigla je i hitna pomoć koja je pružila pomoć žrtvama. Brat je imao teže, a sestra lakše tjelesne ozljede.

Dežurni kantonalni tužitelj rekao je da se radi o teškom razbojstvu te zatražio da se lopove što prije privede pravdi.

Komentari (30)
  • Da a kad sam komentirao iskustvo iz bih-a i put za medjugorje blojirao me Admin.

    29. 7. 2018,   12:53
  • Neka mi netko stručniji objasni kako može biti zlatni zub u zubalu? Oduvijek sam smatrao da se stavlja na zub navlaka od zlata, a ona se ne skida tako lako.

    28. 7. 2018,   16:16
  • Ovo je žalosno.Samo pljačke i razbojstva.Dajte uvedite smrtne kazne.Oko za oko zub za zub.

    28. 7. 2018,   15:45