Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Izgledaš k'o neka prostitutka': Ovakvu ju nisu pustili u Louvre

Jučer, na ulazu u Louvre, zaustavili su me i nisu me htjeli pustiti unutra samo zato jer im se nije svidjelo kako sam se odjenula. Na ulazu su bili grozni prema meni, piše mlada Australka...

Australka Newsha Syeh (25), koja se u slobodno i neslobodno vrijeme bavi modnim revijama i poziranjem na Instagramu, zbog čega je i influencerica (tako je to u današnje vrijeme), ostala je zatečena kada su je odbili pustiti u čuveni pariški muzej Louvre. Razlog je bila njena neprikladna odjeća. 

Sa svojim 247.000 pratitelja na Instagramu podijelila je tu "tužnu informaciju" uz šok i nevjericu. Na fotografiji koju je objavila bila je odjevena u kombinaciju u kakvoj se htjela malo kulturno uzdizati: 

Foto: Instagram/orijent

- Jučer, na ulazu u Louvre, zaustavili su me i nisu me htjeli pustiti unutra samo zato jer im se nije svidjelo kako sam se odjenula. Na ulazu su bili grozni prema meni. Srce mi je slomljeno, mislila sam da je Louvre odbacio to zastarjelo pravilo, napisala je.

Možda to nije očekivala, ali na tu svoju objavu dobila je lavinu negativnih komentara. Većina korisnika Instagrama optužila ju je da se za muzej obukla kao prostitutka, piše Daily Mail.

- Pokaži malo poštovanja prema sebi kao i prema mjestima koja posjećuješ. Golotinju ostavi za klubove i svoju spavaću sobu, napisala je jedna korisnica.  

- Ti si običan click bait bez ukusa i kulture. Izgledaš kao da si se obukla za četvrt crvenih svjetala, još je jedan od komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An Australian witch in Paris 🌙✨

Objavu dijeli Newsha Syeh (@mewsha)

Ipak, neki su korisnici bili i na njenoj strani:

- žao mi je što ti se to dogodilo. Mislim da je tvoj stil prekrasan. Šaljem ljubav.

Newsha tvrdi i kako na Googleu nije našla ništa o pravilima odijevanja u Louvreu. No, iako se na web stranici muzeja ne govori o pravilima odijevanja, u njegovom pravilniku stoji da je zabranjeno doći gol, u kupaćem kostimu, golih prsa ili bos.

Komentari (218)
  • Potpuno se slažem. Postoje mjesta gdje ipak treba voditi računa kako si obučen.

    13. 11. 2018,   07:18
  • Pa bome se tak i obukla kao prostitutka!

    13. 11. 2018,   07:19
  • I neka te nisu pustili.

    13. 11. 2018,   07:16