Obavijesti

Viral

Komentari 0

'Izgubila sam sve...': Potresna poruka u boci putovala 600 km

'Izgubila sam sve...': Potresna poruka u boci putovala 600 km
1

Par s Floride je tijekom šetnje plažom naišao na bocu s porukom koja je plutala gotovo 600 kilometara. No, pravo je iznenađenje uslijedilo kada su otvorili bocu i pročitali poruku...

VIDEO

Iako nas je sve preuzelo vrijeme tehnologije, računala i pametnih mobitela, dobra stara romantika još uvijek živi u mnogim ljudima. Nikki Snow i Allen Gibson, mladi par s Floride, tako je 10. rujna, usred šetnje plažom, naišao na bocu u kojoj se nalazila poruka, baš kao u nekakvom filmu.

I dok su oni snimali dolazak Irme, u plićaku su primijetili zelenu bocu od vina. U njoj je bila rukom pisana poruka na španjolskom jeziku. Nakon što su je preveli, iznenadio ih je ne samo njen sadržaj, već i saznanje o tome tko je poruku napisao.

- Naišla sam na mnogo prepreka, moje je srce slomljeno toliko puta... Izgubila sam krov na glavom i gotovo se izgubila putem, ali sada pokušavam vratiti svoju kuću, svoj smjer i svoj napredak, stoji na samom početku pisma, prenosi Daily Mail.

Poruka je pisana kao molitva afro-kubanskoj božici vode, Yemayi. nakon što je pismo pregledao prevoditelj, utvrđeno je da je njegova autorica Chila Lynn, 25-godišnja kubanska pijanistica i pjevačica koja živi i radi u Havani, glavnom gradu Kube.

Kad su joj se javili američki novinari, pjevačica je bila presretna i nije mogla vjerovati da je njena poruka došla sve do Floride. Ona je bocu pustila u more 22. srpnja, kod crkvice na plaži.

- Zamislite lice moje bake kad sam joj rekla da je moja poruka došla sve do Floride. Tada je divljao uragan, ogroman uragan, a boca je ipak došla na odredište. Mislim da je to pouka o vjeri, rekla je pjevačica novinarima.

Allen Gibson, čovjek koji je pronašao bocu u društvu svoje djevojke, inače radi kao chef u jednom kubanskom restoranu gdje je uokvirenu poruku stavio na zid te se nada da će Lynn jednoga dana doći u SAD i nastupiti u restoranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.