Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izgubili se u voćnjaku pa zvali policiju da ih izvede na sigurno

None Foto: Honey Pot Orchard

Par se zadržao u berbi jabuka u voćnjacima Honey Pot, a kako je već padao mrak uplašili su se da neće moći naći izlaz. Zvali su vlasnicu farme, a onda i policiju

Par iz Bostona pozvao je policiju nakon što se izgubio u voćnjaku, piše ABC News. Mark i Marcia Rosenthal krenuli su u berbu jabuka u voćnjacima u Massachusettsu. Zabavljali su se tijekom berbe, a noć se približavala. Počelo se mračiti te su se uplašili vjerujući kako neće moći pronaći put natrag. Prvo su nazvali središnjicu farme Honey Pot Orchard no nitko im se nije javljao. Zatim su odlučili pozvati policiju. Policajci su ubrzo stigli i obavijestili vlasnicu farme koja je odmah angažirala svoje radnike da pronađu Rosenthalove. 

Vlasnica voćnjaka Julie Martin-Sullivan kaže kako se još nitko u 85 godina koliko njezina obitelj vodi posao nije izgubio. 

- Naš voćnjak ima oko 200 hektara. Moj brat je je pronašao par samo pola kilometra od mjesta gdje su ostavili automobil. Rekli smo im da imamo i labirinte živice, ali da ih tamo nećemo pustiti - našalila se Julie. 

Prošlog mjeseca u kukuruzištu u Massachusettsu izgubio se par s dvoje male djece. Policija ih je pronašla nekoliko metara od izlaza. 

Komentari (5)
  • sta rec na ovo? ove nasli 500 metara od parkinga a ove druge par metara od izlaza. svi izgubljeni hahahahaha

    1. 11. 2011,   16:43
  • specijalci

    1. 11. 2011,   18:36
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    1. 11. 2011,   17:47