Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izgubili su sve u požaru, a onda su nakon 30 dana ugledali nju!

None Foto: CourtneyWerblow 2

Mjesec dana od razornih požara u Sjevernoj Karolini, obitelj je došla na mjesto gdje je nekada bio njihov dom. Kada su došli na mjesto užasa, nisu ni očekivali da će tamo pronaći svoju izgubljenu čupavu ljubimicu

Nakon gotovo mjesec dana od razornih požara koji su harali Sjevernom Karolinom i uništili brojne obiteljske domove, Courtney Werblow vratila se na mjesto koje je nekada bio njezin dom, prenosi The Dodo.

Kada su došli na mjesto užasa, nisu očekivali da će išta pronaći, no iznenadila ih je njihova voljena mačka Timber! Timber je nestala u vrijeme kada su požari krenuli divljati državom i obitelj se uplašila da ju više nikada neće pronaći.

Kada su ugledali svoju čudesno preživjelu čupavu ljubimicu, sreći nije bilo kraja!

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispočetka, mačka je izgledala kao da ne vjeruje da su to zaista njezini vlasnici, ali brzo im je radosno potrčala ususret. Nevjerojatno, ali Timber je bila u dobrom zdravstvenom stanju unatoč katastrofi koju je proživjela. Sada se vratila na mjesto gdje je oduvijek pripadala - svojoj obitelji kojoj je neopisivo nedostajala!

Foto: CourtneyWerblow GoFoundMe

Obitelj Werblows jedna je od stotinu obitelji pogođenih razornim požarom i iako ih čeka dug put oporavka, trenuci poput ovoga dokazuju da nije sve izgubljeno.

Komentari (46)
  • ta divna stvorenja

    12. 12. 2018,   13:26
  • mace su divna stvorenja

    12. 12. 2018,   11:26
  • Par kilo srećice male, na četiri nožice. Mica maca. ☺

    12. 12. 2018,   21:56