Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iznenađenje! Žena i ljubavnik pozvali Uber, a vozač bio muž

Udana žena iz Kolumbije i njezin ljubavnik pozvali su Uber da što prije dođu do hotela na druženje. Žena nije znala da je njen muž od prijatelja posudio auto te je vozio pod njegovim imenom...

Jedna od najgorih stvari koja se nekome može dogoditi u životu, dogodila se muškarcu iz Kolumbije dok je on obavljao svoj posao. Udana žena imena Yeimy i njezin ljubavnik Jesús Barrios tajnu vezu skrivali su godinu dana.

Par se u utorak dogovorio da će ići u hotel u gradu Santa Maria na romantično druženje. Odlučili su pozvati Uber. Vožnja im je prihvaćena, a na aplikaciji je pisalo da se vozač zove Leonardo. Ono što Yeimy nije znala jest da je njen suprug od prijatelja posudio automobil za večernju smjenu te je vozio pod njegovim imenom. 

Italy, Rimini: Maurizio Zanfanti called ZANZA 'the king of the playboy'  has died at the age of 63 while he was with a 23-year-old woman 'GALEB' SVIH 'GALEBA' Imao je 63 godine i 6000 žena: Seksao se s curom (23) i umro

Tek nakon što su ušli u vozilo, Yeimy je prepoznala svog supruga. Nakon toga odvila se prava drama. Dok neki tvrde da su se dvojica muškaraca počela tuči dok ih je Yeimy razdvajala, drugi tvrde da je par izašao iz auta kako bi izbjegao suprugovu munjevitu reakciju. 

U cijeloj priči, najgore je prošao prevareni suprug. Osim što je vidio ženu sa ljubavnikom, prijeti mu tužba od strane Ubera zbog korištenja tuđeg profila na aplikaciji. 

- Partneri koji varaju moraju biti svjesni današnje tehnologije i njene mogućnosti da raskrinka tajne afere, rekla je Lyn Ayrton. britanska odvjetnica.

Komentari (30)
  • Opet mi je bolja ona naša kad je na Anteni Zagreb uživo pozvala supruga ,koji je bio na poslovnom putu,da mu čestita rođendan , a iz hotelske sobe se javi ljubavnica 😒 Nažalost danas ih je punooo takvih

    28. 9. 2018,   10:56
  • Više vrijedi da se riješio zla nego što bude kažnjen zbog rada na "crno"

    28. 9. 2018,   10:45
  • On varao Uber a zena njega..

    28. 9. 2018,   10:54