Obavijesti

Viral

Vrhunska ekipa sinkronizirala animirani film SAMMY 2

Vrhunska ekipa sinkronizirala animirani film SAMMY 2
13

Marija i Ivana Husar, Ljubomir Kerekeš, Željko Vukmirica, Pero Juričić, Luka Bulić, Mila Elegović, Ana Begić Tahiri i druge zvijezde udahnuli su život kornjačama i ostalim likovima

U multipleksima CineStar i ostalim kinima pretpremijerno pogledajte željno iščekivani drugi dio animiranog hita Sammy koji prati velike avanture morskih kornjača.

„Sinkronizacije je nešto što sam oduvijek htjela pa kada sam dobila priliku bila sam presretna, osobito zbog toga što moja djeca naprosto obožavaju Sammy-a. Moja djeca su oduševljena!“ rekla je Ivana Husar Mlinac koja je u animiranom filmu utjelovila lik Marie, zavodljive stanovnice akvarija u Dubaiju.

„Uživao sam u sinkronizaciji, dugo sam priželjkivao dati glas nekom animiranom junaku jer crtići mi i dan danas predstavljaju stvarno veliki užitak. Jedva čekam dan kad ću sa svojom kćerkicom uživati u filmu Sammy 2: Morska avantura, sigurno će joj biti smiješno da je tata na crtiću galeb.“ dodao je Luka Bulić, koji se odlično snašao u ulozi galebova koje susreću Sammy i Roko.

Drugi nastavak Sammy-evih avantura vodi nas u čarobni svijet morskih dubina. Morske kornjače i nerazdvojni prijatelji Sammy i Ray uživaju u vodenim i pješčanim čarima vodeći netom izlegnutu mladunčad Rickya i Ellu prema moru. Odjednom na njih nasrne krivolovac, otme ih i pošalje u Dubai, u akvarij u kojem će sudjelovati u spektakularnoj vodenoj predstavi za turiste. Morski konjic Big D, glavna zvijezda predstave, poziva Sammya i Raya da mu se pridruže u planovima za veliki bijeg, no oni smišljaju vlastite planove bijega sa svojim novim prijateljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sinkronizacija je bila vesela i zabavna, svi su bili oduševljeni likovima i njihovim dogodovštinama.

U drugom nastavku likovi su još smješniji, jakih i osebujnih karaktera, neobični su i posebni, svaki na svoj način. Sve te osobine animiranim likovima unijela je odlična ekipa koja je radila na hrvatskoj sinkronizaciji filma:  Ljubomir Kerekeš, Željko Vukmirica, Pero Juričić, Robert Ugrina, Jorge Ricardo Luque Perdomo, Jelena Miholjević, Edvin Liverić Bassani, David Vurdelja, Mila Elegović, Luka Bulić, Žarko Savić,  Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Ana Begić Tahiri i drugi.

Animirani film koji će oduševiti sve: od najmlađih do najstarijih. Morska avantura, snažna poruka o prijateljstvu čeka vas na velikim platnima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.