Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ja sam sirena, zašto ne mogu u javni bazen? To je samo rep!'

None Foto: Instagram 2

Ova majka troje kćeri, Milene (11), Silene (9) i Roselene (5) zaljubila se u Ariel iz Male sirene kada je bila djevojčica. Voljela je zamišljati da umjesto nogu ima rep

Heidrun Barth (41) iz Njemačke tvrdi da je rođena u krivom tijelu i da je zapravo sirena. Svoje slobodno vrijeme provodi plivajući u jezerima, no kada dođe u javni bazen - spasioci joj ne dopuste da pliva u njemu s repom kojeg je platila 1400 eura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne smijem plivati u javnim bazenima, kažu da je zbog mog repa to opasno, iako im obećam da ću biti jako oprezna. Malo me to razočaralo - rekla je, javlja Mirror. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🧜🏻‍♀️A REAL ARIEL🧜🏻‍♀️ (@roseherzengel) on

Ova majka troje kćeri, Milene (11), Silene (9) i Roselene (5) zaljubila se u Ariel iz Male sirene kada je bila djevojčica. Voljela je zamišljati da umjesto nogu ima rep. Tijekom ljeta 2016. godine sakupila je dovoljno novaca da si naruči i kupi rep posebno dizajniran za nju. Platila je 1400 eura. Tada je počela voditi svoj "dupli život". 

Prisjećajući se svog djetinjstva, Heidrun kaže da je na vratima svoje sobe imala veliki crtež sirene Ariel kojeg je sama napravila. Pretvarala se da je i ona Ariel jer su imale sličnu boju kose. 

- Kad sam malo odrasla sam se učlanila u dramsku grupu i u jednoj predstavi glumila sam sirenu koja upoznaje mornara. Imala sam haljinu koja je nalikovala na rep - ispričala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mein 🚙❣️

A post shared by 🧜🏻‍♀️A REAL ARIEL🧜🏻‍♀️ (@roseherzengel) on

- Vrijeme je prolazilo, već sam imala svoju obitelj. Tad su moje kćeri imale dvije i četiri godine, bile su potpuno lude za sirenama - objasnila je Heidrun koja se osjeća da je zapravo sirena, zarobljena u krivom tijelu. 

- Čak i činjenica da sam gluha mi ukazuje na to da bih trebala živjeti pod morem. Već imam crvenu kosu kao Ariel, mislim da čak i izgledam malo kao ona. Obožavam biti u vodi, jako me to veseli. Ne mogu zamisliti da živim bez toga - kaže Heidrun. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The sweet water jets distracted me nice, because my shower is very small. I really have to tell you that I really feel very nice about it. 🧜🏻‍♀️ Who has experienced it, please write here! 🧜🏻‍♀️ Follow me for more mermaid reality and adventure! 🧜🏻‍♀️ Tail: @mermaid.real.aquata 🧜🏻‍♀️ #shower #showergirl #traum #dream #mermaid #mermaids #mermaidcostume #siliconetail #tail #mermaidlove #mermaidlife #professionalmermaid #mermaidsarereal #finfunmermaid #mermaidfun #fun #deutschland #pirna #meerjungfrau #dusche #mermaidinlove #monday #mondaymotivation #water #waterfall #deafmermaid #goldfish #life #adventure #reality 🧜🏻‍♀️ (Werbung wegen Verlinkungen)

A post shared by 🧜🏻‍♀️A REAL ARIEL🧜🏻‍♀️ (@roseherzengel) on

Svoje kćeri već je upisala na poseban tečaj za sirene na koji je i ona išla. 

- Moj život je bolji. Samim time što moram stati u svoj rep moram biti zbilja u formi. Moram držati dah pod vodom što dulje nogu, zbog čega se stalno moram baviti sportom, dobro jesti, naspavati se i općenito živjeti zdravim životom. 

Priznaje kako ponekad nije lako sve stvari koje ima za "sirenu" pospremiti, no voli svoj rep spremiti ispod kreveta jer ju miris mora ili bazena uspava. Heidrun bi se, zajedno sa suprugom i djecom, voljela preseliti u kuću kraj mora ili kupiti kuću s bazenom. Sretna je jer ju njezina obitelj podupire. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂 🧜🏻‍♀️🛒🚶🏻‍♂️😂

A post shared by 🧜🏻‍♀️A REAL ARIEL🧜🏻‍♀️ (@roseherzengel) on

Za potpuni "sirenski izgled" treba joj oko sat vremena spremanja. 

Komentari (19)
  • i ja bih htio biti kao Klepetan (roda) doletiš "zvekneš" i odletiš i ne moraš je uzdržavati 😀😀😀

    17. 4. 2019,   22:33
  • Danas je normalno osjećati se da si zarobljen u krivom tijelu tako da ne vidim razloga da se itko ovome čudi. Ona nije žena nego sirena i tu je kraj priče.

    18. 4. 2019,   05:26
  • I ja sam mislio da sam bogat, dok nissm otvorio novcanik....

    18. 4. 2019,   05:54