Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Je li iPhone kriv za slanje slika genitalija ljubavnici?

None Foto: 24sata/ilustracija

Suzan, Amerikanka iz New Jerseya, uhvatila je supruga kako šalje slike genitalija nepoznatoj ženi putem iPhonea. On se brani da je to pogreška

Uzevši iPhone, vidjela je poruku koja sadrži sliku genitalija voljenog supruga i potvrdu isporuke nepoznatoj ženi. Optužila ga je za prijevaru. On se branio da je to Appleova pogreška. Tvrdi da uređaj sam izabere sliku i pošalje na e-mail adresu. Suzan je odlučila potražiti pomoć korisnika na forumu Applea.
- Molim vas pomozite. Na suprugovu iPhoneu vidjela sam sliku njegovih genitalija koja je bila dio poruke poslane nepoznatoj ženi. On se brani da je to pogreška uređaja - napisala je Suzan.
Dobila je razne odgovore. Uglavnom one da je to nemoguće.
- Da, imate pravo, to je pogreška, ali ne u uređaju, nego nažalost, u vašem braku - napisao je jedan od korisnika foruma.
Pojavila su se i dva odgovora da je to zaista pogreška i da se to često događa. Odmah su uklonjeni jer su stručnjaci potvrdili da nema šanse da uređaj sam pošalje poruku. Misle da se suprug prijavio na forum i tako pokušao opravdati svoj čin. Suzan je zahvalila svima na odgovorima i pokrenula razvod braka.

Komentari (3)
  • moze ako vas prst napravi kontakt Sa tasterom SEND. Hvala

    20. 11. 2008,   19:12
  • ti si debil

    20. 11. 2008,   21:39
  • isto kad sam ja prevario curu nisam bio kriv ja nego \"onaj\" dole...daj molim te...:D

    21. 11. 2008,   00:10