Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Je li kit? Video 'Vijetnamskoga čudovišta' zainteresirao svijet

None Foto: YouTube

Je li ova golema lešina zapravo kit? I ako jest, kako li je to nesretno stvorenje stiglo na obalu? Pitanja su to koja još uvijek muče tisuće jer službenog odgovora nema...

Video nazvan 'Vijetnamsko čudovište' postao je golemi hit na YouTubeu, ali i brojnim svjetskim internetskim portalima jer je razbudio maštu i izazvao čuđenje u milijunima ljudi.

Naime, još nitko nije potvrdio o kojem je to stvorenju doista riječ, pa dok se ne oglase ugledni biolozi, možda se najbolje prikloniti mišljenju većine i prihvatiti da je to kit.

Međutim, to objašnjenje nije još uvijek sve zadovoljilo jer mnoge zbunjuje pojava kita na obali, kao i neobični duguljasti donji dio tijela.

Što je - da je, zastrašujuće izgleda

Zato se ispod videa mogu pročitati i nešto manje uvjerljiva ili komična objašnjenja, a u kojima autori navode da je riječ o divovskom crvu, neotkrivenoj vrsti, nekom mutiralom stvorenju, pa čak i izvanzemljaninu.

Također, nije poznato ni odakle točno snimka dolazi, a što bi pomoglo da barem neke stvari budu jasnije.

I dok neki tvrde da je video ispravno potpisan i da prizor doista stiže iz Vijetnama, drugi pak uvjeravaju da je riječ o Kambodži ili nekom području koje se nalazi između tih dviju država.

Ne zna se ni je li biće pronađeno samo koji metar od mora ili debelo u unutrašnjosti, a stvari su postale time više zbunjujuće jer su se u međuvremenu pojavile neprovjerene informacije u kojima se navodi da je zapravo iskopano!

Pogledajte i napišite nam u komentarima što vi mislite o čemu je tu zapravo riječ.

Komentari (66)
  • ovaj video treba ukloniti jer pokazuje kako se diže kita

    21. 11. 2013,   14:49
  • prije nuklearne katastrofe u japanu,bio puz golac.

    21. 11. 2013,   14:37
  • Sad odvoze ribu u tvornicu na preradu gdje će završiti u konzervi K+ tuni s povrćem ili u maslinovom ulju!

    21. 11. 2013,   16:42