Obavijesti

Viral

Komentari 21

Je li ovo najsmješnija fotka iz predizborne kampanje? Bitno je da su svi - na visini zadatka...

Je li ovo najsmješnija fotka iz predizborne kampanje? Bitno je da su svi  - na visini zadatka...
1

Kako bi 'doskočili' Grbinu za potrebe fotografiranja Ivan Račan i Zvonimir Novosel morali su se popeti na klupicu u parku. Fotografije su nastale prije predstavljanja koalicijske liste Rijeka pravde u Samoboru.

VIDEO

Kandidat SDP-a i koalicije Rijeke pravde u VI. Izbornoj jedinici Ivan Račan na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj zagrljen pozira sa svojim stranačkim šefom Peđom Grbinom i kolegom Zvonimirom Novoselom.

- Postoje različiti načini za biti na visini zadatka  - napisao je Račan i pozvao građane da 17. travnja izađu na parlamentarne izbore, jer kako navodi, "sve je moguće!". 

 

Na prvoj fotografiju SDP-ov trojac zagrljen pozira, a Račan priznaje kako su mnogi odmah primijetili kako tu nešto ne štima. Naime Račan i Novosel nešto su viši od samog Grbina, a svima je dobro poznato da je čelnik SDP-a visok 210 cm te da nosi titulu najvišeg političara u svijetu.

Nekoliko sati kasnije Račan je dobio i objavio fotografiju koja ih 'razotkriva'. Kako bi 'doskočili' Grbinu za potrebe fotografiranja Račan i Novosel popeli su se na klupicu u parku. Fotografija SDP-ovog trojca nastala je u Samoboru prije predstavljanja koalicijske liste Rijeke pravde. 

Podsjetimo, kolege u SDP-u su ranije Grbina nazivali Mrvica šaleći se na račun njegove visine. Bilo je i onih koji su ga nazivali Veli Jože, a neki su se novinari su se godinama šalili kako je “visoki izvor”. Grbin u mlađim danima želio postati profesionalni košarkaš, ali život ga je preko odvjetničkog ureda doveo do saborskih klupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs
RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...
PROVJERITE ZNANJE

RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...

Većini vjerojatno nije ni bitno koji je praznik. Bitno je samo spojiti i dobiti što više slobodnog vremena. Neki su se za sličan manevar, ovaj s povezivanjem srijede s vikendom odlučili i na dan izbora...