Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jeziva fotografija: U dvorcu strave uhvatile su je ruke duha

None Foto: Profimedia

Žena koja je "lovac" na paranormalno navodno je doživjela strašan stres i postala je depresivna nakon što je doživjela iskustvo koje ne može racionalno objasniti.

Julie Cockroft (55) je, kako tvrdi, bila u "lovu na duhove" sa svojim timom u dvorcu Spofforth u blizini grada Harrogate u engleskoj grofoviji North Yorkshire. Julie kaže kako je snimila jednu ženu iz njihovog tima okrenutu leđima dok su je uhvatile ruke i pored njezine glave se pojavila glava psa. Ona nije htjela otkriti identitet te žene kako bi je zaštitila, ali tvrdi da je žena u šoku i teškoj depresiji. 

- Vidjela sam da su se oko nje omotale ruke. Ne znamo što je to bilo - kaže Julie, piše Daily Mail.  

- S nama je bio i suprug žene. Oboje su se nakon ovoga promijenili. U depresiji su i nisu više ljudi kakve sam poznavala - tvrdi Julie.

Dvorac Spofforth je uništen u građanskom ratu koji je trajao od 1642. do 1646. godine. Julie je fotografije navodno ukletog dvorca snimila prije dvije godine i tvrdi da žena koju su zagrlile ruke i dan danas ima psihičkih problema. 

- To je bila prva fotografija paranormalnog koju sam snimila. Pregledali su je i stručnjaci i nisu je mogli pobiti - tvrdi Julie. 

Kaže da ju je paranormalno počelo interesirati dok je još bila djevojčica. Tvrdi da je imala 11 godina kada je prvi put vidjela duha. 

- Želim još više istraživati paranormalno i prikupiti što više dokaza - zaključila je. 

Komentari (51)
  • Snimano sa krumpirom.Ko sve "paranormalne" snimke.Meni je jedna paranormalna stvar to da su uvijek nejasne slike.

    9. 12. 2016,   21:48
  • Kaj je ovo slikano vaser vagom??

    9. 12. 2016,   21:29
  • Istraživanje para-normalnog je postao komercijalni sport 21 stoljeća. To nije prvi niti zadnji put da se je tako nešto desilo ... ali samo se vi i dalje igrajte sa nad prirodnim silama koje vaš skroman um ne može niti približno dokučiti ;-)

    9. 12. 2016,   22:37