Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jeziva predviđanja za 2019.: Počet će razorni svjetski rat...

None Foto: Pixabay

Prema Nostradamusovim predviđanjima, 2019. je godina u kojoj će se svjetske vođe ujediniti u borbi protiv klimatskih promjena, a znanstvenici će izmisliti lijek koji će nam omogućiti da živimo čak 200 godina

Francuski prorok Nostradamus autor je jedne od najpoznatijih knjiga proročanstava ikad. U svojim Proročanstvima uspio je predvidjeti neke ključne trenutke u povijesti čovječanstva kao što je 9/11 i dolazak Hitlera na vlast u Njemačkoj. 

Prema njegovoj knjizi, nadolazeća 2019. godina neće biti bolja od ove, kako se mnogi tješe pri kraju 2018. Naime, Nostradamus je predvidio kako će upravo iduće godine započeti Treći svjetski rat koji će trajati skoro trideset godina, piše The Mirror. 

OVO JE VANGA PROREKLA ZA 2019. GODINU: 'Pogodit će nas veliki potresi, tsunami i ogroman meteorit...'

Osim strašnog rata, Europu će pogoditi strašne, razorne poplave, dok će Sjeverna Amerika biti na udaru potresa. 

Na Bliskom Istoku će porasti terorizam i religijski ekstremizam, tvrdi Nostradamus svojoj zbirci. 

No, ne očekuju nas ipak samo loše stvari. Prema njegovim predviđanjima, 2019. je godina u kojoj će se svjetske vođe ujediniti u borbi protiv klimatskih promjena, a znanstvenici će izmisliti lijek koji će nam omogućiti da živimo čak 200 godina.

Ipak treba uzeti Nostradamusova predviđanja 'sa zrnom soli' jer je u nekom predviđanju rekao da će smak svijeta biti 1999. godine, a i pomalo je nejasno kako će se svjetske vođe 'ujediniti u borbi protiv klimatskih promjena' usred Trećeg svjetskog rata? 

Michel de Nostradame, većini znan kao Nostradamus, rođen je 14. prosinca 1503. godine u mjestu St. Rémy de Provence u francuskoj pokrajini Provansi. Studirao je astrologiju i medicinu, a osim Proročanstva poznate su i druge njegove knjige: Almanac i Traite des fardemens, svojevrsna medicinska kuharica u kojoj je zapisao i lijek protiv kuge. 

imgur | Autor: imgur Foto: imgur

Komentari (130)
  • Novinari ajd malo smanjite tenzija. Prestanite plasiti jadni napaceni hrvatski narod. Zasto ste postali klasicni zuti tisak, da nekazem i lesinari. Jos ce nakraju biti da vas nasi poloticari s pravom vrijedaju. Koji put mi se doslovno gade vasi clanci.

    18. 12. 2018,   06:47
  • Od 1997-8 do sada je predviđeno 10-tak svjetskih ratova ...🤦‍♂️

    18. 12. 2018,   06:57
  • Hebga svake godine počinje svjetski rat i ja se spremim za privatizaciju i profiterstvo a ono mauna. Pa dajte novinari uništavate snove ljudima nije u redu

    18. 12. 2018,   07:18