Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kad Kerum igra tenis svi plaču: 'Kada su seljaci došli u grad...'

Sudeći po snimci, supružnici se dobro slažu i dobro zabavljaju. Kerum i uza sve promašaje nastavlja udarati lopticu, očekujući valjda da će ona nekad i stići do suprotne strane terena

Društvenim se mrežama zadnjih dana širi snimka bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma kako sa suprugom Fani igra tenis. I to, kako se čini, prvi put u životu.

Nešto mu je slično dobacila i njegova Fani. Kerum na to odgovara: 'Problem je što su seljaci došli u grad', čime je publiku uspio i nasmijati.

ŽELJKO KERUM > SARA ERRANI

Posted by Vragolasti Tenis on Thursday, May 2, 2019

Sudeći po snimci, supružnici se dobro slažu i dobro zabavljaju. Kerum i uza sve promašaje nastavlja udarati lopticu, očekujući valjda da će ona nekad i stići do suprotne strane terena.

Komentari (54)
  • Kerum je čovjek čije firme su u stečaju i napravile MILIJARDU I TRISAO MILIJUNA KUNA dugova. Sve to nije platio nekim drugim firmama čiji radnici zbog toga nisu dobili plaće. Neke od tih firmi su zbog toga propale. A radnici otišli na biro za nezaposlene ili u Irsku. Kerum osobno nema nikakve imovine na sebi. Sve je prebacio na Fani i članove rodbine. Nitko ga ne može ovršiti jer je po imovini on socijalni slučaj. Zajedno sa HDZ-om upravlja Splitom. Nekome je sve to smiješno i simpatično. Pa kad je tako, onda neka traje dok može. Jer takva smo država.

    3. 5. 2019,   15:34
  • Toga ima samo u Hrvatskoj,nigdje drugdje,igrao bi ti meni tenis sa kamenjem na golom otoku.

    3. 5. 2019,   15:40
  • I đapić bi bolje igrao tenis

    3. 5. 2019,   16:07