Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kad šmokljani zavode: Curi je prišao autićem na 'daljinac'

None Foto: screenshot/YouTube 3

Will Heim svoju je odabranicu osvojio tako što joj je automobilom na daljinsko upravljanje dok se sunčala na plaži u Kaliforniji donio cvijet. U vezi su dva mjeseca

Amerikanac Will Heim dokaz je da i 'šmokljani' imaju šanse kod lijepih djevojaka. Will je bio originalan pa je svoju odabranicu osvojio tako što joj je automobilom na daljinsko upravljanje dok se sunčala na plaži u Kaliforniji donio cvijet, piše Daily Mail. Minijaturni Jeep opremio je i kamerom koja je snimila svaku reakciju njegove Bunny. 

Djevojka je pristala pratiti mali Jeep sve do mjesta gdje Will čekao. Dva mjeseca kasnije još uvijek hodaju. 

- Ideja mi je pala na pamet jer mi se činilo zabavnim. Možete me nazvati 'štreberom', ali sam zaključio kako nemam što izgubiti. Usput sam napravio zabavan video - rekao je Will, koji je sam složio Jeep na daljinsko upravljanje. 

Bunny kaže kako je njezin dragi definitivno 'šmokljan', ali joj to nimalo ne smeta. 

- Ima zaista puno uređaja i pomalo sam bila zatečena kada me na taj način pitao za spoj. Bilo je zabavno i drugačije - zaključila je Bunny. 

Komentari (4)
  • dal je toliki problem nać video pa ga stavit???

    21. 9. 2011,   13:42
  • a mislim zasto šmokljan, zato sta nije dosao u pravom đipu sa bvlgari prestenom od 17 milja i pozvao u hotel koji ima u dubaiu ????? ovo je pre kreativna stvar i svaka mu cast. Prešmokljanski je upravo ovo gore navedeno !!

    22. 9. 2011,   05:00
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

    21. 9. 2011,   23:02