Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kada on ode kod svojeg 'brice', iz salona ne izlazi tako brzo...

Muškarac koji se šiša i brije u Beratovoj brijačnici gustim crnim dlakama ima prekrivena cijela leđa, torzo, ruke i ramena. No zahvaljujući gustoj grivi Berat mu može napraviti frizuru kakvu god poželi.

Turski brijač Berat Polatoglu iz Diyarbakira objavio je na svojem Instagram profilu kratak video u kojem je snimio dlakava leđa jedne od svojih mušterija. U samo četiri dana od objave video je kliknulo preko 1,4 milijuna ljudi, više nego što ih u tjedan dana skupi reality kraljica Kim Kardashian, piše stylebook.de.

Muškarac koji se šiša i brije u Beratovoj brijačnici gustim crnim dlakama ima prekrivena cijela leđa, torzo, ruke i ramena. No zahvaljujući gustoj grivi Berat mu, nakon uklanjanja viška dlaka, može napraviti frizuru kakvu god poželi. Video transformacije ipak je podijelio dežurne komentatore koji su pokrenuli brojne rasprave, a neki su zaraslog muškarca usporedili s Chewbaccom iz Ratova zvijezda. 

Ovakva pretjerana dlakavost može biti i bolest. Inače je vrlo rijetka i naziva se hipertrikotza. Uzroci bolesti mogu biti raznoliki, od hormonskih lijekova, pothranjenosti, kožnih iritacija do tumora, a može se pojaviti na manjem dijelu ili na cijelom tijelu. 

Komentari (45)
  • Ljudi su se pitali kako izgleda "stvarni" vukodlak. Evo kako izgleda. ;)

    6. 1. 2018,   07:36
  • Etoooo....to je dokaz da smo postali od majmuna....ili medvjeda...ili vjeverice

    6. 1. 2018,   07:48
  • po ljeti mu je super..

    6. 1. 2018,   09:20