Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakav peh: Šleper zakačio za stup, pizze se rasule po cesti

SAD: Autocesta prolazi južno od Little Rocka u Arkansasu i važan je koridor od Dallasa do Memphisa. Nitko nije prigovorio vozaču što pizze nisu stigle na odredište

Djelatnici Uprave za autoceste u Arkansasu zatvorili su jedan dio autoceste između Dallasa i Memphisa iz bizarnog razloga - da bi njihovi radnici očistili cestu od tisuća pizza koje su ispale iz kamiona.

Kako javljaju američki mediji, dugački šleper prevozio je pizze iz kompanije DiGiorno and Tombstone i prikolicom zakačio betonski stup mosta, što je dovelo do velikog oštećenja i ispadanja pizza na sve strane.

Glasnogovornik uprave Danny Straessle izjavio je da je most pretrpio samo “kozmetičku štetu” i da nije bilo povrijeđenih.

Radnicima je trebalo više od četiri sata da očiste autocestu od pizza. Autocesta prolazi južno od Little Rocka i važan je koridor od Dallasa do Memphisa. Nitko nije prigovorio vozaču što pizze nisu stigle na odredište.

Komentari (14)
  • Bože kakav naslov!? Znate li uopće što ste napisali? Napisali ste da je netko (valjda vozač) nečim (možda lancem) zakačio šleper za stup, pa se prosule pice. Pretpostavljam da ste htjeli napisati da je šleper- zakačio stup- i pritom je došlo do nezgode.

    12. 8. 2017,   13:58
  • Tragedija. Iskreno mi ih je zao, pocivale u miru.

    12. 8. 2017,   14:12
  • di su masline??

    12. 8. 2017,   13:54